Sprawdź, czy Twoi znajomi już tu są i sama zacznij zabawę.
Nie czekaj dłużej - dołącz do grona najlepszych stylistek.
Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij tutaj.
|
|
01/01/2010 18:18 newchanel napisał/-a:
Pomyślałąm,że możemy dodać kilka dowcipów i śmiesznych historii od tak dla zabawy. Żeby trochę się pośmieć. Co wy na to? Kto zacznie? :D |
|
|
01/01/2010 18:25 newchanel napisał/-a:
Ok to zaczne :D Tylko proszę się nie obrażać :D List blondynki do syna Drogi Janku, piszę do Ciebie tych parę linijek, żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Jak ten list dostaniesz, to znaczy, że do Ciebie doszedł. Jak go nie dostaniesz, to mi daj znać, to go wyślę jeszcze raz. Piszę do Ciebie wolno, bo wiem, że nie potrafisz szybko czytać. Niedawno tata przeczytał w jakiejś gazecie, że najwięcej wypadków się zdarza kilometr od domu, więc przeprowadziliśmy się trochę dalej. Mieszkamy teraz w fajnej chałupce. Jest tu pralka, choć nie jestem pewna, czy się zepsuła. Wczoraj wrzuciłam do niej pranie, pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło. Ale przecież się z powodu tego nie powieszę . Pogoda nie jest najgorsza. W zeszłym tygodniu padało tylko dwa razy. Za pierwszym razem trzy dni a za drugim cztery. Co do kurtki, którą chciałeś. Wujek Piotr powiedział, że jak Ci ją poślę z guzikami, to będzie dużo kosztować, bo guziki są ciężkie. Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni. Tata dostał pracę. Jest dumny jak paw, bo ma pod sobą jakieś pięćset osób. Wysiewa trawę na cmentarzu. Twoja siostra Julka, która wyszła za mąż, w końcu urodziła. Nie znamy jeszcze płci, więc Ci nie powiem, czy jesteś wujkiem czy ciotką. Jak to będzie dziewczynka, Twoja siostra chce ją nazwać po mnie, ale to będzie dziwne - mówić na swoją córkę "mama". Gorzej jest z Twoim bratem, Markiem. Zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki. Musiał iść do domu po drugi komplet, żeby nas wyciągnąć ze środka. Jak się będziesz widział z Gosią, pozdrów ją ode mnie a jeśli nie, to jej nic nie mów. Twoja mamusia Danusia. PS. Chciałam Ci włożyć do listu parę złotych, ale już zakleiłam kopertę |
|
|
01/01/2010 19:10 klaudia napisał/-a:
haha, dobre :D |
|
|
01/01/2010 19:15 klaudia napisał/-a:
to teraz ja, nie najlepszy, ale też nie najgorszy (; Szkolenie grupowe policjantów. Oficer szkoleniowy zadaje końcowe pytania: - No to kto mi powie, jakiego koloru jest niebieski mundur policyjny? Zgłosił się las rąk i padają odpowiedzi: - Czarny! - Czerwony! - Biały! Zdenerwowany lekko oficer zauważył nieśmiało wysuniętą rękę i mówi: - No proszę może ty, tak ty tam z tyłu... Nieśmiały policjant cichutko odpowiada: - Niebieski. - Wspaniale! Czyżby geniusz! - krzyczy oficer. - A teraz następne pytanie: - Jakiego koloru jest niebieski samochód policyjny? I znów las rąk i odpowiedzi: - Czerwony! - Biały! - Zielony! Oficer zdenerwowany mówi: - No to może nasz geniusz? Ten sam nieśmiały policjant cichutko odpowiada: - Niebieski. - No wspaniale! Cudownie! - krzyczy szczęśliwy oficer. - No to czas na ostatnie pytanie: - Ilu cylindrowy jest czterocylindrowy samochód policyjny? I znów las rąk i odpowiedzi: - Pięcio! - Dwu! - Ośmio! Naprawdę zdenerwowany oficer z nadzieja patrzy na nieśmiałego, ale przecież genialnego policjanta i prosi go o podanie odpowiedzi. Nieśmiały policjant staje i cichutko odpowiada: - Niebieski. |
|
|
03/03/2010 23:30 nela napisał/-a:
Już w połowie pomyślałam, że się skończy, że zada inne pytanie, a tamten i tak odpowie niebieski. czemu blondynka stoi w zimie w kącie? Bo kąt ma 90 stopni. xP dlaczego blondynka stoi na zegarku? Bo chce być na czasie xD rycie takie :PP |
|
|
04/03/2010 15:17 emokakusia napisał/-a:
hehe dobrEE to;D |
|
|
12/03/2010 15:51 olga33 napisał/-a:
dlaczego blondynka cieszy się jak ułoży puzzle w 1 rok? bo na opakowaniu pisze od 2 do 5 lat xD |
|
|
12/03/2010 16:58 _patrycja_ napisał/-a:
Wpada wściekły Kubuś Puchatek do Krzysia i od progu woła: - ...że Prosiaczek kablował to rozumiem, świnia jest i tyle. Że Kłapouchy też - osioł, gamoń, dureń, to się dał wmanewrować. Ale, że kuźwa Miodek, to się nie spodziewałem!!! Kubuś Puchatek, jak to prawdziwy niedźwiedź, zapadał na zimę w sen zimowy ssąc łapę. Prosiaczek, jak to prawdziwa świnia, bezwstydnie to wykorzystywał. Przychodzi Puchatek do sklepu mięsnego i pyta się: - Czy jest wieprzowina? Na to sprzedawca: - Jest. Puchatek wyjmuje karabin maszynowy, zaczyna strzelać i krzyczy: - To za Prosiaczka!!! |
|
|
13/03/2010 12:55 _patrycja_ napisał/-a:
co do listu blondynki do syna - niezły xD i ten kawał z policjantem też fajny :D |
|
|
13/03/2010 14:11 zagmatwana napisał/-a:
jaka jest różnica między słoniem a fortepianem? fortepian zasłonisz, ale słonia nie zafortepianisz. |
|
|
04/04/2010 20:41 myszkaa napisał/-a:
Chwali się blondynka do drugiej blondynki i mówi : - Pomalowałam sobie pazkokcie korektorem. A na to druga : - Tak ? A na jaki kolor ?? xd |
|
|
22/04/2010 21:40 koralik12 napisał/-a:
Jasio został posłany przez matkę do sklepu. Stoi w kolejce. Przed nim stoi kobieta w ciąży. - A co tam pani ma? -spytał Jasio wskazując na brzuch kobiety. - Dzidziusia - odpowiedziała pani. - A czy go pani kocha? - Tak - To czemu go pani zjadła? |
|
|
22/04/2010 21:44 koralik12 napisał/-a:
Było sobie 3 braci o nieprzeciętnych imionach: Kultura,Guz i Zamknij się.Guz się zgubił więc Kultura i Zamknij się poszli na komendę zgłosić zaginięcie. Zamknij się wszedł a Kultura został za drzwiami. Policjant mówi: - Jak się Pan nazywa? - Zamknij się. - Gdzie twoja kultura?!?! - Za drzwiami. - Szukasz guza? - Tak. Już od 3 dni. |
|
|
22/04/2010 21:46 weronika0808 napisał/-a:
Nauczyciel oddaje Jasiowi klasówkę. Zamiast oceny napisał IDIOTA. Jaś spojrzał na kartkę, potem na nauczyciela i mówi: - Ale pan jest roztargniony. Miał pan wystawić ocenę a nie się podpisywać. |
|
|
22/04/2010 21:52 _patrycja_ napisał/-a:
Niedźwiedź i zajączek poszli sobie na ryby i złowili złotą rybkę . Rybka tradycyjnie powiedziała że jeśli ja wypuszczą to ona spełni im ich trzy życzenia . Niedźwiedź i zajączek zaczynają na zmian wymieniać swe życzenia: - Chcę żeby każdy niedźwiedź w tym lesie to była samica - mówi niedźwiedź. Cyk i życzenie spełnione - Ja chce mieć motor - mówi zajączek . Cyk i spełnione - Chce żeby każdy niedźwiedź w tym kraju to była samica-mówi niedźwiedź. Cyk i spełnione - Ja chce nowiuśki kask- mówi zajączek . Złota rybka się dziwi ale spełnia to życzenie - Chce żeby wszystkie niedźwiedzie na całym świecie to były samice - mówi podniecony niedźwiedź . Cyk i spełnione Złota rybka pyta zajączka : - A jakie jest twoje ostatnie życzenie ?? Zajączek wsiada na motor wkłada kask i zaczyna odjeżdżać . gdy oddalił się na bezpieczna odległość odwraca się i krzyczy - Chce żeby mój kolega niedźwiedź był pedałem !! |
|
|
22/04/2010 21:52 _patrycja_ napisał/-a:
Przychodzi facet do lekarza - panie doktorze mam krzywe nogi - od małego ? - nie od kolan |
|
|
30/09/2010 09:56 luluo napisał/-a:
Teraz ja : Zdenerwowana blondynka dzwoni na komisarjat policji i mówi: -Pnie władzo!Ukradli mi kierownice,pedał gazu i skrzynię biegów ! Po chwili znów dzwoni na komisarjat i mówi: -Fałszywy alarm poprostu usiadłam z tyłu ! ;)))) |