Stylomierz - ze stylem na Ty!

Zaloguj się jeżeli posiadasz konto | Nie masz u nas konta? Zarejstruj się | Pomoc

Witaj, właśnie odkryłaś najlepszą stronę świata mody.

Załóż konto

Sprawdź, czy Twoi znajomi już tu są i sama zacznij zabawę.

Nie czekaj dłużej - dołącz do grona najlepszych stylistek.

Kreuj style, walcz, doradzaj, oceniaj, wygrywaj konkursy, pisz artykuły, plotkuj w klubach, poznawaj ludzi i zdobywaj kolejne rangi popularności.

Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij tutaj.

Temat: Czy kupujecie ubrania z second handu ?

so-delicious so_delicious Napisz PW 03/02/2010 16:39 so_delicious napisał/-a:

Chciałam was zapytać , czy zdarzyło wam się coś kupić w second handzie , a może tylko tam się ubieracie ?

anonimka_ anonimka_ Napisz PW 03/02/2010 17:17 anonimka_ napisał/-a:

mi się nigdy nie zdarzyło :) ale nie krytykuje nikogo jak się tam ubiera :)

oliffka oliffka Napisz PW 03/02/2010 17:39 oliffka napisał/-a:

nigdy nic nie kupiłam w second handzie. ale kiedyś raz byłam, bo słyszłam opinie, że można znalezc zawsze cos fajnego. ja tam nic nie znalazłam, a był on naprawde ogromny. i po tym jednym razie, nigdy wiecej nei byłam w zadnym i nie zamierzam pojsc. chyba jednak wole centra handlowe.

dariiia1012 dariiia1012 Napisz PW 03/02/2010 21:03 dariiia1012 napisał/-a:

A ja często tam zaglądam ale neistety nie zawsze jest coś ciekawego. ;p ale powiem Wam tak. Kiedyś kupiłam tam spodnie jeansy ( czarne rurki), i teraz żadnych spodni tak nie lubie jak te! ;D kosztowały jedynie 5.60zł ;DD naprawde warto!

ona ona Napisz PW 21/02/2010 20:33 ona napisał/-a:

Zgadzam się z dariiia1012 ... ;d

Ja też czesto tam zaglądam ;p

Ostatnio kupiłam tam ***istą bluzke z H&M ...

Kosztowałam mnie 1.54 Zł :))

ale o gólnie jest tam dużo znanych firm :))

Naprawde polecam :D:d

so-delicious so_delicious Napisz PW 24/02/2010 17:36 so_delicious napisał/-a:

też mam jedno takie miejsce , w którym mogę kupić ciuchy z H&M a nawet zdarzają się rzeczy Lacoste , D&G itd ;)

zagmatwana zagmatwana Napisz PW 24/02/2010 18:00 zagmatwana napisał/-a:

ja ostatnio kupilam czarne rurki diesla za 30 zł. ;] i bluzke koszulową vero mody za 5. moim zdaniem naprawdę warto chociażby zajrzeć, a nuż widelec cos wpadnie :)

angeli3ka angeli3ka Napisz PW 25/02/2010 11:57 angeli3ka napisał/-a:

Nigdy nei byłam przekonana do takich sklepów, zawsze muwiłam że tam nie będe kupywać,ale na wakacjach zobaczyłam fajnec iuchy przez szybkę w sklepie z zagraniczną używaną odzieżą i byłam zszokowana, bo znalazłam tam bluzę w kratkę za 10zł którą mi wszyscy zazdroszczą, 2 bluzk w modne kolorowe paski po 7zł, świetne spodenki w kwiatki które wziełąm na wf za 8zł i wiele fajnych ciuchów,. Teraz uważam że warto popatrzyć do S.Ch bo czasami są odlotowe ciuchy xD

igusia1905 igusia1905 Napisz PW 25/02/2010 12:28 igusia1905 napisał/-a:

Ja niee ;)

so-delicious so_delicious Napisz PW 25/02/2010 19:43 so_delicious napisał/-a:

taak zgadzam się . Przynajmniej wiemy , że będziemy miały tą rzecz jako jedyne i nigdy nie zauważymy żadnej dziewczyny na ulicy , która idzie w tym samym ;))

ona ona Napisz PW 25/02/2010 20:01 ona napisał/-a:

Heh ja sie jeszcze nie łapłam na czarne rurki ale za to mam ze S.Ch. fajne dzinsowe spoddnie z Lee i 3 pary szarych rurek - kazde z innych firm i kazde na innym S.Ch . ale sa super ... i za kazde zaplacilam ok. 15 zł

so-delicious so_delicious Napisz PW 25/02/2010 20:07 so_delicious napisał/-a:

faktycznie w S.h opłaca się kupować :PP można sie fajnie i niepowtarzalnie ubrać za bardzo małe pieniądze ;)) a to co nam zostanie , przeznaczyć na jakiś kosmetyk. itd ;d bo na pewno za np 100 zł w zwykłym sklepie kupimy moze z 2-3 bluzki. a S.H kupimy 3 bluzki i jeszcze spodnie i na pewno nam coś zostanie ^

ona ona Napisz PW 25/02/2010 20:18 ona napisał/-a:

Heh . dokladnie ;p Dziś bylam na zakupach i spostrzeglam nowo otworzony S.h jak to ja ciekawska czy jest cos ciekawego wlazłam a tam szok : tyle było ludzi ze sie nie mieścili kolejka do kasy to masakra ... Jak weszlam tylko w dzwi i zobaczylam to to wyszlam z tamtad ale jesli bylo tyle ludzi to moze warto tam sie wybrac. Jeszcze tam zajrze tylko jak bedzie mniej ludzi . ;d;d Jak mam chęc isc na s.h to zawsze biore przyjaciółke ona idzie w swoja strone ja w swoja a potem pokazujemy ssobie upolowane łupy i czesto zdarza sie ze ona cos upoluje to co mi sie podoba a ja to co ej i sie wymieniamy ! ;p

A tak szczerze to lubie sobie pogrzebać w S.h ;d

truskawwwka truskawwwka Napisz PW 20/03/2010 20:45 truskawwwka napisał/-a:

ja zaczelam odwiedzac s.h gdzies tak od roku.wczesneij nigdy bym nawet o ym nei pomyslala.do moich najwiekszych zdobyczy zaliczam czerwona sukeinke z h&m z metka-300zl, a ja za nia daam 28;)bluza z adidasa za 9zl.spodnie tylko raz mi sie udalo kupic przez moja "kobieca" figure.a dzisiaj kupilam nowe trampki z atmosphere za 4 zl:D

jula22 jula22 Napisz PW 11/04/2010 14:39 jula22 napisał/-a:

a ja czsem zaglądam choć nie zawsze coś fajnego jest:)

so-delicious so_delicious Napisz PW 11/04/2010 15:02 so_delicious napisał/-a:

ja już jestem od tego uzależniona ;D w każdy wtorek po szkole zaglądam do S.h i zazwyczaj coś kupuję. Ostatnio kupiłam spodnie z reeboka ( takie workowate jakby na wf ) za 2 zł. A w normalnym sklepie kosztują 100 jak nie lepiej

oryginalna oryginalna Napisz PW 11/04/2010 16:11 oryginalna napisał/-a:

Też czasem chodzę. Jak coś upoluję tak z tego jestem szczęśliwa, jakby nie wiem co. ;D Ogółem warto tam zajrzeć, może się akurat zdarzy znaleźć coś fajowskiego. ;DDD

lola7210 lola7210 Napisz PW 12/04/2010 15:49 lola7210 napisał/-a:

ja sie tam ubieram od urodzeniaxD...obok mojej cioci jest taka pani która ma otwarte 2 ciucholandy u nas na wsi i zawsze gdy przywozi towar do sklepów to ide do niej do domu i mi pokazuje pierwszej...prawie wszystkie moje ciuchy sa z tamtąd najwięcej z atmosphere, dorota perkins, nike, reebok, adidas, a ostatnio upolowała torebkę D&G za niecałe 10zł...masakra.!.;.)

juzia-xd juzia_xd Napisz PW 01/06/2010 10:30 juzia_xd napisał/-a:

Często zaglądam do tych sklepów =] Mam swój ulubiony SH nawet Zazwyczaj po szkole we wtorki tam wpadam bo jest dostawa Bardzo często znajduję tam ciuchy takich firm jak : H&M ,VeroModa , Only Zawsze znajdzie się coś fajnego tylko trzeba dobrze poszukać =]

Dołącz do nas: Facebook / Blip / Twitter / Pinger / Flaker

Copyright © Butik on-line. Wszelkie prawa zastrzeżone.