Stylomierz - ze stylem na Ty!

Zaloguj się jeżeli posiadasz konto | Nie masz u nas konta? Zarejstruj się | Pomoc

Witaj, właśnie odkryłaś najlepszą stronę świata mody.

Załóż konto

Sprawdź, czy Twoi znajomi już tu są i sama zacznij zabawę.

Nie czekaj dłużej - dołącz do grona najlepszych stylistek.

Kreuj style, walcz, doradzaj, oceniaj, wygrywaj konkursy, pisz artykuły, plotkuj w klubach, poznawaj ludzi i zdobywaj kolejne rangi popularności.

Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij tutaj.

Temat: Disney i ich gwiazdy...^^

karla karla Napisz PW 01/01/2010 15:35 karla napisał/-a:

Co sądzicie o gwiazdach disneya ( każda z nich po jakimś filmie śpiewa). Przecierz nie są super gwiazdami a wszyscy zanimi szaleją. Co o nich sądzicie ??? (np. Selena Gomez, Miley Cyrus, itp. )

orchidea_05 orchidea_05 Napisz PW 31/01/2010 17:37 orchidea_05 napisał/-a:

Według mnie oni właśnie są utalentowani. Przecież oni wszyscy mają prawdziwy talent (chociażby Miley Cyrus, Mitchel Musso, Jason Dolley itp.) To dzięki Disneyowi zostali odkryci. Więc ja ich bardzo lubię i podziwiam.

pati607 pati607 Napisz PW 20/02/2010 10:10 pati607 napisał/-a:

Są oni spoko..a że śpiewają to chyba dobrze;P Bo śpiewają faje piosenki; **

paula-160 paula_160 Napisz PW 20/02/2010 10:23 paula_160 napisał/-a:

Ja ich nie cierpię! Grają w bajkach dla dzieci zamiast w normalnych filmach! Niektóre moje koleżanki na to lecą i to tylko ich ogłupia. Nie mówcie że wam się podoba bajka Czarodzieje z Weverly Place? To jest takie denne. Śpiewają tylko po to że zarobić kasę nie tylko na dziecięcej widowni... Sory jak was uraziłam, ale nie mogę patrzeć jak młodzież szaleje za bajeczkami dla dzieci!

sendi sendi Napisz PW 20/02/2010 10:40 sendi napisał/-a:

Do paula_160 piszesz że śpiewają po to by kasee zarobić..a przecież muszą za coś żyć..skoro jesteś takaa dorosłaa to dziwnee,że tego nie rozumiesz..na moje oko poprostu im zazdrościsz..gdyby tobie zaproponowali role np.w Czarodziejach z Weverly Place na 1000% wiem,że byś się nie zastanawiała czy wziąć czy niee.;/ wziełabyś bez wahania..poprostu zazdrościsz..;/

charlotta charlotta Napisz PW 20/02/2010 10:46 charlotta napisał/-a:

Ja tam uważam że niektóre gwiazdki Disney'a maja fajne piosenki. Szczególnie lubię piosenki Demi Lovato. Ma silny głos. Miley też czasami ma niezłe kawałki, ale tylko te śpiewane przez Miley tych z Hanny Montany nie lubię. Ale te seriale są takie sobie. Jeśli kogoś tym uraziłam to przepraszam, ale nie przepadam za Hanną Montaną czy Słoneczną Sonny lub braćmi Jonas.

paula-160 paula_160 Napisz PW 20/02/2010 21:10 paula_160 napisał/-a:

wybacz koleżanko sendi, ale nie zamierzam bawić dzieciaków w serialach z Disney Channel! Chodzi mi o to że np. Bracia Sprouse zaczeli grać w bajce jak byli jeszcze dzieciakami, teraz mają po szesnastce na karku i nadal wyglądają jak dzieci... Nigdy nie będą ich brali poważnie! Ja nie zamierzam być stałym dzieckiem... A niech śpiewają! Co mi do tego?! Moim zdaniem wszystkie te ich głosy są takie same. ;(

malinkaaa malinkaaa Napisz PW 04/05/2010 17:03 malinkaaa napisał/-a:

Do paula_160: ktoś musi grać i w takich serialach. Przecież każdy lubi co innego i w ramówce telewizyjnej powinno sie znaleźć cos dla każdego. Przyznam, że jeśli chce się pośmiać to niektóre z tych seriali są całkiem fajne. Aktorów nie będe oceniać. Bo nie rozumiem jak można oceniać kogoś, kogo się tak naprawdę nie zna! P.S. Mam tylko jeden zarzut: Hanny Montany jest za dużo. Ona jest wszędzie! Jak dla mnie to przesada.

iwka484 iwka484 Napisz PW 04/05/2010 18:19 iwka484 napisał/-a:

Ja nawet lubię te seriale ^^

Ale faktycznie z czasem to staje się przereklamowane ;/

cheery cheery Napisz PW 04/06/2010 12:35 cheery napisał/-a:

Ja kiedyś nie lubiłam, ale ostatnio to mogę godzinami siedzieć przed telewizorem xD według mnie są spoko, szczególnie to lubię Demi Lovato i Jonasów - świetnie grają i mają fajne piosenki ;D

juzia-xd juzia_xd Napisz PW 04/06/2010 14:22 juzia_xd napisał/-a:

Ja tam lubię czasami popatrzeć na Disney Channel bo są fajne seriale =] Wiadomo kazdy lubi co innego. Mnie osobiscie podobają się seriale i gwiazdy Disney'a . Mają tez fajne piosenki

golusia golusia Napisz PW 04/06/2010 16:23 golusia napisał/-a:

ja tam nie mam nic przeciwko ;] bo rzadko oglądam Disneya... Tylko w wolnych chwilach ;p xD

wondergirl wondergirl Napisz PW 14/09/2010 16:18 wondergirl napisał/-a:

cheery : też uwielbiam Demi i Jonas Brothers

wondergirl wondergirl Napisz PW 14/09/2010 16:19 wondergirl napisał/-a:

coś mi ucina :/ wypowiedz

wondergirl wondergirl Napisz PW 14/09/2010 16:19 wondergirl napisał/-a:

dziwi mnie Selena która nie ma talentu wokalnego a się pcha do śpiewania :( jest natomiast świetną aktorką! a Demi ma cudny głos

madzialena madzialena Napisz PW 27/12/2010 18:50 madzialena napisał/-a:

ja najbardziej lubie Miley Cyrus ale za to że potrafi pokazać że ona nie jest taka jak w serialu "Hannah Montana" że jest zupełnie innym człowiekiem,ma inny styl i inny kilmat piosenek : )

janna-xd janna_xd Napisz PW 27/12/2010 19:21 janna_xd napisał/-a:

Elo ;D

Pierwsze o co chce powiedzieć to to, że te osóbki z wytwórki disney`a nie są żadnymi GWIAZDAMI. Co najwyzej epizodycznymi gwiazdeczkami. Jeśli chodzi o ich grę aktorską - jest prymitywna . Przyznam jednak, zę seriale "Nie ma to jak hotel" i "Nie ma to jaks tatek" mnie śmieszą. Są po prostu zabawne co w duzej mierze jest zasługą trafnego dobrania aktorów (?). Jeśli chodzi o "śpiew" to za takie wycie powinni zamykać w izolatkach. Nie podobają mi sie żadne dźwięki (muzyką tego nie nazwę) jakie wydobywają z siebie i instrumetnów powyższe gwiazdeczki. Są sławni na 5 min. . Nie mają żadnych talentów, jedynie sporo szczęścia. Najgorsi z tej całej zgrai są : Bracia Jonas i Miley Cyrus. Ci pierwsi powinni wstydzić się mówiąc, zę grają muzykę rockową bo nie mają o niej żadneog pojęcia. Jeśli chodzi o pannę Cyrus .. przesłodzona i nie mająca pojecia o aktorstwie dziewczyna.

pozdrawiam janna_xd . ; )

janna-xd janna_xd Napisz PW 27/12/2010 19:23 janna_xd napisał/-a:

sorry za literówki : statek, że, żadnego . ; ))

izka-x3 izka_x3 Napisz PW 27/12/2010 20:44 izka_x3 napisał/-a:

ee tam . xd ;D mi to nie przeszkdza ze wygladają jak dzieci itp . ;D Np 'hannah Montana ' jest bardzo śmieszna < szczegółnie Jackson i Rico (jakkolwiek się to pisze xd) > ii M. Cyrus nie gra tylko w tym serialu bo gra w powazniejszych filmach - bardzo fajny z nia polecam : The last song ;)

madzialena madzialena Napisz PW 28/12/2010 09:06 madzialena napisał/-a:

@janna_xd Miley jest przesłodzona .? ty widzisz tylko ją w serialu Hannah Montana a ja jestm jej fanką i widze że w serialu jest jak małe duze dziecko ale w rzeczywistości taka nie jest . Miley nagrywa akurat 3 filmy i nie mają nic wspólnego z Hannah . więc zastanów się nad tym czy naprawde Miley jest przesłodzona

Dołącz do nas: Facebook / Blip / Twitter / Pinger / Flaker

Copyright © Butik on-line. Wszelkie prawa zastrzeżone.