Stylomierz - ze stylem na Ty!

Zaloguj się jeżeli posiadasz konto | Nie masz u nas konta? Zarejstruj się | Pomoc

Witaj, właśnie odkryłaś najlepszą stronę świata mody.

Załóż konto

Sprawdź, czy Twoi znajomi już tu są i sama zacznij zabawę.

Nie czekaj dłużej - dołącz do grona najlepszych stylistek.

Kreuj style, walcz, doradzaj, oceniaj, wygrywaj konkursy, pisz artykuły, plotkuj w klubach, poznawaj ludzi i zdobywaj kolejne rangi popularności.

Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij tutaj.

Temat: dziwny styl

ewka ewka Napisz PW 19/01/2010 19:26 ewka napisał/-a:

Chłopaki u mnie w szkole się nabijają z tego że ubieram się na ciemno i nie maluje się do szkoły, nawet na dyskoteki. Czy jestem dziwna?

alinka121212 alinka121212 Napisz PW 19/01/2010 19:33 alinka121212 napisał/-a:

nie , masz swoj styl i tak trzymac dobrze , ze sie wyrozniasz a ni sa pewnie nienormalni xD ja tez lubiemiec wszytsko czarne - wyszczupla xD i w gole ladny jest kolor czarny ile ludzi sie nie maluje -chce byc naturalnym i pokazywac naturalne piekno a na ciemno ubierac moze sie kazdy wiec sie nie przejmuj bo jestes normalna dziewczyna :*:)

myszkaa myszkaa Napisz PW 04/04/2010 20:44 myszkaa napisał/-a:

Chłopaki się śmieją i nabijają bo się nie znają . Poprostu chcesz wyglądać naturalnie a nie niszczyć sobie cere jakimiś kosmetykami. Także nie przejmuj się tym i olej to co inni myslą o tym ;))

tusiek tusiek Napisz PW 04/04/2010 20:58 tusiek napisał/-a:

Jeżeli chłopaki się śmieją z twojego stylu świadczy to też że pewnie podobają im się tylko plastikowe paniusie z pustką w głowie ( bez urazy dla takich dziewczyn).Nie martw się!

marysia marysia Napisz PW 30/04/2010 18:52 marysia napisał/-a:

ze mnie też się śmieją że jestem emo, a ubieram się w stylu punk albo rockowym. oni się nie znają na niczym ;] a co do makijażu to ja też się nie maluję do szkoły, bo po co mam niszczyć sobie cerę. i jeszcze jedno według mnie jak ktoś ubiera się tak jak wszyscy ( czyli połowa szkoła ma taką samą bluzę) to on jest dziwny a nie ty ;]

jula22 jula22 Napisz PW 30/04/2010 19:10 jula22 napisał/-a:

nie no co ty ciemne ciuchy są w porzo aj ateż się nie maluje chyba ze im się podobają cycate blondyny jak pamela anderson ??? xDmoim zdanmiem, jestes normalna

ewka ewka Napisz PW 26/05/2010 17:44 ewka napisał/-a:

dzięki ludzie

kropkaxd kropkaxd Napisz PW 26/05/2010 17:50 kropkaxd napisał/-a:

ewka, ja tez się nie maluje do szkoły, a i na dyskoteki to tak niebardzo, bo nie potrafię xD I uważam, że ciemne kolory są fajne, lepiej na ciemno niz chodzić po korytarzu jak papuga ;) Poprostu masz swój styl, a nie od dziś wiadomo, że chlopcy są dziwni, więc ich nie słuchaj ;)

oryginalna oryginalna Napisz PW 26/05/2010 18:49 oryginalna napisał/-a:

Ze mnie się tez naśmiewają, ponieważ ubieram się w bardziej kolorowe rzeczy. Ja to po prostu olewam. Ty się nimi nie przejmuj. Przecież nie oni decydują jak się ubierasz, tylko ty sama! A co do makijażu to ja nie przepadam za nim, prawie w ogóle się nie maluję. A i jeszcze raz nie przejmuj się nimi, po prostu lubią plastikowe lalusie i tyle.

Dołącz do nas: Facebook / Blip / Twitter / Pinger / Flaker

Copyright © Butik on-line. Wszelkie prawa zastrzeżone.