Sprawdź, czy Twoi znajomi już tu są i sama zacznij zabawę.
Nie czekaj dłużej - dołącz do grona najlepszych stylistek.
Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij tutaj.
|
|
05/02/2011 15:33 maartunia napisał/-a:
Siema. Co myślicie na temat hip-hopu? Chodzi mi ogólnie o kulturę i muzykę. Macie jakiś swoich ulubionych wykonawców? |
|
|
05/02/2011 15:59 renis_awa napisał/-a:
Znaczy ja lubię słuchać ale nie mam jakiego ulubionego a co do kultury podoba mi się ubiór ....A tak ogólnie to jestem za ;] |
|
|
05/02/2011 16:06 bettus91 napisał/-a:
lubie wszystko co jest związane z tą subkulturą, najbardziej rap ;) mam paru ulubionych, np. PIH, peja, fabuła, firma... Wole takie kawałki, w których znajde cos dla siebie, które maja jakis przekaz. Najczęściej o zyciu |
|
|
05/02/2011 16:59 sylwiaaa napisał/-a:
Ja od niedawna słucham hip-hopu i rapu.. bardzo mi się spodobał. myślę, że do tej muzyki trzeba dorosnąć, bo jak byłam młodsza wcale mi sie nie podobała. moim ulubionym zespołem jest Hifi Banda i Eldo. mają naprawdę świetne piosenki z przekazem. podobają mi się ubrania w takim stylu ;D a szczególnie te z PROSTO. sa luźne i jak najbardziej fajne ;D pozdrawiam! |
|
|
06/02/2011 15:06 maartunia napisał/-a:
Jeżeli chodzi o polską scenę to pionierami dla mnie są: OSTR, Pih, Eldo. Ostry od zawsze był takim moim mentorem, Eldo urzekł mnie swoimi bardzo epickimi tekstami, a PIH ma tak charakterystyczną, genialna barwę głosu, że mogłabym go słuchać i słuchać, do tego wszyscy mają świetny przekaz. Ogólnie myślę, że jeśli chodzi o nasz Polski hip-hop jest dobrze. Ostatnio odkryłam Małpę i mimo, że tak na dobrą sprawę dopiero zaistniał, myślę że na prawdę warto posłuchać o czym nawija. Jest jeszcze wiele grup i artystów, których utwory hulają w moich głośnikach. Niestety jest też kilku, których flow w ogóle nie rozumiem i omijam ich muzykę szeroki łukiem. |