Stylomierz - ze stylem na Ty!

Zaloguj się jeżeli posiadasz konto | Nie masz u nas konta? Zarejstruj się | Pomoc

Witaj, właśnie odkryłaś najlepszą stronę świata mody.

Załóż konto

Sprawdź, czy Twoi znajomi już tu są i sama zacznij zabawę.

Nie czekaj dłużej - dołącz do grona najlepszych stylistek.

Kreuj style, walcz, doradzaj, oceniaj, wygrywaj konkursy, pisz artykuły, plotkuj w klubach, poznawaj ludzi i zdobywaj kolejne rangi popularności.

Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij tutaj.

Jesteś w: Forum / styl na co dzień / hmmm .

Temat: hmmm .

lili-13 lili_13 Napisz PW 02/01/2011 17:26 lili_13 napisał/-a:

Nie uważacie że jakoś mało jest tak naprawde aktywnych użytkowniczek ? to nie to co kiedyś wgl. tylko kont bez użytecznych jest założonych od tak ;/ wrr. mało tu bywam ale jak wchodzę to zawsze jakieś zaskoczenie na mnie czeka

_zakochana_ _zakochana_ Napisz PW 02/01/2011 18:51 _zakochana_ napisał/-a:

Ja jestem tu od wczoraj, ale masz racje bo "błąkałam" się troszke po tym portalu i napotkałam się np. nati25lady, ola25lady, emi25lady. Ja myślę, że te osoby to niedosyć, że to ta sama osoba to jeszcze profile do głosowania w pojedynkach.

alinka121212 alinka121212 Napisz PW 03/01/2011 18:59 alinka121212 napisał/-a:

no tez dziwnie , ale kazdy ma prawo zakladac i nie wchodzic irytuje mnie to , ale co poroadzic , ja jestem tutaj zazwyczaj codziennie po pare razy , lubie sobie popisac z ludzmi i poogladac ciuszki w koncu moda to moje hobby ;)

magiczna- magiczna_ Napisz PW 03/01/2011 19:03 magiczna_ napisał/-a:

nie wiem , jestem tu nowa, ale sporo profili jest bez avka i styli ;( szkoda;(

lili-13 lili_13 Napisz PW 08/01/2011 11:47 lili_13 napisał/-a:

mam pomysł może tak jak ktoś nie doda styli , avka i wgl. nie będzie obecny na stylmoierzu to w ciągu 2 miesięcy usuwać takie konta ; D a jeżeli ktoś nie wchodzi na swoje konto ze stylami i wgl uupełnionym profilem przez pół roku też żeby je usówać

ona-94 ona_94 Napisz PW 08/01/2011 12:42 ona_94 napisał/-a:

Zgadzam się z lili_13 :D

janna-xd janna_xd Napisz PW 08/01/2011 15:13 janna_xd napisał/-a:

jest to pomysł nie do konca przemyślany . otóż ktoś mozę nie wchodzic na stylomeirz np. dla tego, ze nie miał czasu. mimo to nie chce usuwać konta bo wie ze kiedyś znów zechce spędzać tutaj czas. decydowanie o kimś czy jego konto powinno być usunięte jest według mnie głupim pomysłem. niech każdy interesuje sie sobą i będzie ok ;) . pomśl, ze za pare lat wejdziezz tutaj i zobaczysz, ze mając dajmy na to 13 lat świetnie spędzałaś na tej stronie czas . ; )

pozdrawiam janna_xd .

lili-13 lili_13 Napisz PW 09/01/2011 11:37 lili_13 napisał/-a:

może i masz racje ale ta ilość nowych kont bez styli i wgl śladu życia na nich mnie przeraża ...

janna-xd janna_xd Napisz PW 09/01/2011 14:55 janna_xd napisał/-a:

dla mnie nie ma nic w tym przerażajacego, ze ktoś zakłada konto dla czyjejś korzyści (pkt.) . ;D

ona-19 ona_19 Napisz PW 09/01/2011 17:52 ona_19 napisał/-a:

A ja powróciłam ! ;D

Pozdrawiam ;**

Dołącz do nas: Facebook / Blip / Twitter / Pinger / Flaker

Copyright © Butik on-line. Wszelkie prawa zastrzeżone.