Stylomierz - ze stylem na Ty!

Zaloguj się jeżeli posiadasz konto | Nie masz u nas konta? Zarejstruj się | Pomoc

Witaj, właśnie odkryłaś najlepszą stronę świata mody.

Załóż konto

Sprawdź, czy Twoi znajomi już tu są i sama zacznij zabawę.

Nie czekaj dłużej - dołącz do grona najlepszych stylistek.

Kreuj style, walcz, doradzaj, oceniaj, wygrywaj konkursy, pisz artykuły, plotkuj w klubach, poznawaj ludzi i zdobywaj kolejne rangi popularności.

Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij tutaj.

Temat: Hmmm..pytanie???

reggae_girl reggae_girl Napisz PW 31/07/2010 16:10 reggae_girl napisał/-a:

Cześć jestem tu nowa!:)i mam pytanko:Otóz jak najchetniej chodzicie ubrane do szkoły i czy mozecie miec w szkole pomalowane paznokcie???Cóz ja do szkoły:bluza,trampki,rurki:)a paznokci pomalowanych mieć nie mogę nawet na bezbarwny bo zaraz ooo co ci się tak błyszczą paznokietki!:P???!!!

crazyy-15 crazyy_15 Napisz PW 31/07/2010 16:29 crazyy_15 napisał/-a:

Ja się do szkoły różnie ubiaram. Jednak najczęściej stawiam na wygode ;p [czyt. Rurki, fajny t-shirt, Bluza, Tramki.. Jeżeli ubiore jakąś tunike, lub ładna bluzeczke, to raczej balerinki ]. czasmi zdarza się że ubiore jakąs tunike, sweterek, leginsy i buty na niskim obcasiee ;p. A co do paznokci, to ja maluje. Chociaż niektórzy tez sięę czepiaja ;p pozdrawiam, i życzę miłej zabawy na stylomierzu. ;pp ;**

iwka484 iwka484 Napisz PW 31/07/2010 18:14 iwka484 napisał/-a:

Oo ja dokładnie tak samo jak crazyy_15 z tym że paznokcie to na bezbarwno ;)

marysia marysia Napisz PW 31/07/2010 19:08 marysia napisał/-a:

ja do szkoły mogę wszystko ubrać co mi się podoba, pomalować się tak jak chce i nikt się nie będzie czepiał, :DD a najczęściej chodzę w rurkach albo legginsach, długi t-shirt, kardigan albo bluza no i oczywiście trampki i jakieś dodatki np. bransoletki, chustka, wisiorek i takie tam :pp

reggae_girl reggae_girl Napisz PW 16/08/2010 12:30 reggae_girl napisał/-a:

a co z komórkami! ja muszę mieć wyłączoną bo jak zadzwoni lub zawibruje to jest problem z oddaniem!;((

marysia marysia Napisz PW 16/08/2010 12:35 marysia napisał/-a:

ja mogę na niektórych lekcjach rozmawiać przez telefon i pisać smsy, ale nie na wszystkich . xD

kakademona kakademona Napisz PW 23/08/2010 09:42 kakademona napisał/-a:

z ubraniem to w tym roku stawiam na : -trampki (czarne oczywiście) -rurki (rzecz jasna) -i fajna koszulka (troszkę za duża) -lub fajna tuniko-koszulka ;) A co do komórek to w zeszłym roku zadzwoniła mi na przyrodzie a tego samego dnia było mi wesoło i ustawiłam dzwonek z kuzco (taki serial leciał na disney channel) i było : Zaśpiewam o kuzco bo macham w niej nóżką (i tak dalej coraz głośniej) Powiedziałam że dzwoni tata,a okazało się że dzwoniła koleżanka żeby mi powiedzieć jak zmienić dzwonek esemesa ;) no i było wesoło ;)))

kakademona kakademona Napisz PW 23/08/2010 09:43 kakademona napisał/-a:

a co do paznokci to niby można,ale i tak dziewczyny malują ;)

majkowska majkowska Napisz PW 29/08/2010 11:28 majkowska napisał/-a:

Ja zazwyczaj paznokietki na bezbarwny . ! Rurki . Trampy . Jak tu nie lubić na nich startej gumy i pomazanej podeszwy . Jakąś tunikę z nadrukiem, albo T - Shirt z kolorowym rysunkiem, fajnymi tekstami, lub innymi kiczowatymi nadrukami . ; D Bo to się nosi . ; * A co do komórki, ja robie, że na połowie lekcji mnie nie ma idę do WcT i pisze Sms.y i dzwonie do koleżanek . ! ;]]

Dołącz do nas: Facebook / Blip / Twitter / Pinger / Flaker

Copyright © Butik on-line. Wszelkie prawa zastrzeżone.