Sprawdź, czy Twoi znajomi już tu są i sama zacznij zabawę.
Nie czekaj dłużej - dołącz do grona najlepszych stylistek.
Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij tutaj.
|
|
06/05/2010 16:40 evegore napisał/-a:
Zapraszam Was do zarejestrowania się na portalu lowimytalenty.pl Można wygrać ciekawe nagrody (ipody, notebooki). Trzeba byc tylko zarejestrowany, Ale trwa to góra 2 minutki. Tańczę tam z koleżanką w zielonej bluzie. Tak wiem, nie jest najlepszy, stać mnie na więcej rzecz jasna. Ale niestety nie miałam inego filmiku. Za każdy głos bardzo dziękuję! Każdy głos jest dla mnie ważny moje drogie, chcę spełnić swoje marzenia i wyjechać w wakacje do szkoły tańca HUSKY w Londynie. |
|
|
09/05/2010 19:42 so_delicious napisał/-a:
moglybyscie dodac cos nowego albo zeby ten filmik byl dluzysz , bo srednio pokazalyscie na co was stac. to moja opinia ;* |
|
|
09/05/2010 20:16 asiapit2100 napisał/-a:
No zgadzam się ;] Niby taniec fajny, ale krótki ^^ Powodzenia . |
|
|
25/06/2010 20:05 evegore napisał/-a:
Dziewczyny jeszcze tylko 5 dni zostało do końcowego rankingu! Prosze bardzo o głosy! : |
|
|
05/08/2010 18:29 jula22 napisał/-a:
eee..i jak tam???byłyscie w tym londynie??:):):0 |
|
|
05/08/2010 18:35 jula22 napisał/-a:
patrząc na komentarze zupeł;nie się nie zgadzam! tanczycie świetnie,macie ekxtra wyczucie rytmy i wogóle!;*** pieknie! XD a ci wszyscy ludzie to jakieć chamy bo za grosz kultury nie maja!ciekawa jestem jakiez to oni mają talenty!?! pluć i łapać to każdy potrafii! pozdrwiam! jula22;**:)>3 |
|
|
06/08/2010 10:01 xobrazeczekx napisał/-a:
fajnie wyglądasz na tym filmiku ;) bardzo fajne tańczycie tylko troche za krótko ;( |