Stylomierz - ze stylem na Ty!

Zaloguj się jeżeli posiadasz konto | Nie masz u nas konta? Zarejstruj się | Pomoc

Witaj, właśnie odkryłaś najlepszą stronę świata mody.

Załóż konto

Sprawdź, czy Twoi znajomi już tu są i sama zacznij zabawę.

Nie czekaj dłużej - dołącz do grona najlepszych stylistek.

Kreuj style, walcz, doradzaj, oceniaj, wygrywaj konkursy, pisz artykuły, plotkuj w klubach, poznawaj ludzi i zdobywaj kolejne rangi popularności.

Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij tutaj.

Temat: Miłosny nokaut

anetka6544 anetka6544 Napisz PW 23/01/2010 14:24 anetka6544 napisał/-a:

Valentina Lopez jest sympatyczną, odważną i zdeterminowaną kobietą. Jest również doskonałą bokserką. Valentina posiada duży talent i wszystko wskazuje na to, że wygra mistrzostwa świata. Jej trenerem jest jej chłopak - Beto. Ich ustatkowane życie komplikuje się jednak, kiedy Valentina z powodu urazu ręki zmuszona jest podjąć inną pracę. Trafia do firmy, która należy do byłego mistrza wyścigów samochodowych - Mauricio Sereno. Valentina i Mauricio zakochują się w sobie. Czeka ich jednak wiele przeszkód do pokonania, nim wygrają najważniejszą walkę - walkę o miłość. Ogladacie??? Fajny film..;)

charms-xd charms_xd Napisz PW 12/02/2011 15:16 charms_xd napisał/-a:

Nie nie oglądam ;) To jest film .? A tytuł to ,,Miłosny nokaut" .?

renis-awa renis_awa Napisz PW 12/02/2011 15:35 renis_awa napisał/-a:

Ja to skądś znam ........a to nie jest coś podobnego do "prosto w serce" to chyba to samo ....:/

kristennn kristennn Napisz PW 12/02/2011 17:21 kristennn napisał/-a:

:D:D Nie oglądam :D Ja oglądam "Morze miłośi" :D

anetka6544 anetka6544 Napisz PW 12/02/2011 18:45 anetka6544 napisał/-a:

Kristenn ja tez oglądam Morze Miłości ;* A Miłosny Nokaut to juz dawno ten serial sie skończył bo juz dawnooo dodalam to na forum ;]

Prosto w serce tez oglądam :0

Dołącz do nas: Facebook / Blip / Twitter / Pinger / Flaker

Copyright © Butik on-line. Wszelkie prawa zastrzeżone.