Stylomierz - ze stylem na Ty!

Zaloguj się jeżeli posiadasz konto | Nie masz u nas konta? Zarejstruj się | Pomoc

Witaj, właśnie odkryłaś najlepszą stronę świata mody.

Załóż konto

Sprawdź, czy Twoi znajomi już tu są i sama zacznij zabawę.

Nie czekaj dłużej - dołącz do grona najlepszych stylistek.

Kreuj style, walcz, doradzaj, oceniaj, wygrywaj konkursy, pisz artykuły, plotkuj w klubach, poznawaj ludzi i zdobywaj kolejne rangi popularności.

Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij tutaj.

Temat: nasze style...

wisienka-3 wisienka_3 Napisz PW 22/05/2010 15:34 wisienka_3 napisał/-a:

jaki masz styl po za dodawaniem stylu na obrazku

ja lubie kolorowe ciuszki i jeans

a ty co???

paucia-16 paucia_16 Napisz PW 12/06/2010 19:51 paucia_16 napisał/-a:

Ja mam kilka wypróbowanych zestawów:

1) kolorowy,obcisły top,duży biały "nietoperz" z napisami,jeansowe szorty,kolorowe(zależy od koloru topu) legginsy,trampki za kostkę,długi naszyjnik z pacyfką i 15 kolorowych branzoletek

2)kolorowy top z dużą aplikacją,czapka rasta,zwykłe jeansowe rurki,adidasy lub trampki,duże kolczyki koła,opaska na rękę

3)Bardziej romantyczne... Włsoy spięte w kucyk,sukienka w kwiaty,jeansowa kurtka,opaska,delikatne kolczyki,rzymianki to akurat jest zestaw ściągnięty z gazety

syllusia syllusia Napisz PW 03/10/2010 16:08 syllusia napisał/-a:

teraz nikt nie ma własnego stylu no prosze wszyscy kłada tunikę/top z nadrukiem i rurki czasem ew na dyskoteke spódnica i leginsy styl własny to maja goci bo nie wszyscy z was chodza cali na czarno ubrani a oni chodza i maja wypracowany styl te style co je dodaje sa conajmniej żałosne dodaje je bo to sie wszystkim podoba ale mnie nie

Dołącz do nas: Facebook / Blip / Twitter / Pinger / Flaker

Copyright © Butik on-line. Wszelkie prawa zastrzeżone.