Sprawdź, czy Twoi znajomi już tu są i sama zacznij zabawę.
Nie czekaj dłużej - dołącz do grona najlepszych stylistek.
Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij tutaj.
Mr.Trendzik |
01/02/2011 23:28 Mr.Trendzik napisał/-a:
Nowy stylomierz tuż tuż... Jedno pytanie mamy do Was. Czy uważacie ze powinniśmy ograniczyć przy wystawianiu pojedynku konieczność istnienia wspólnej kategorii dla stylów biorących udział w bitwie? Czy uważacie że może zrobić się bałagan jeśli pozwolimy na wystawianie pojedynków ze stylami z różnych kategorii? |
|
|
02/02/2011 07:58 likecola napisał/-a:
według mnie to lepiej zrobić pojedynki pod jedną kategorie , bo potem są różne style i nie za ciekawie to wygląda . |
|
|
02/02/2011 08:59 charlotta napisał/-a:
tak totalnie tak. Tutaj się aż mnoży od pojedynków "kosmetyki vs. bluza" albo "kolczyki vs. ashley tisdale" lub "szpilki vs.nike". No błagam was! Jak ja mam stwierdzić co jest lepsze? Po za tym Widzę, że stylomierz się rozwija :D Dobrze, dobrze XDXD |
|
|
02/02/2011 09:02 charlotta napisał/-a:
Wujek Trendzik chyba nie mógł zasnąć w nocy i wpadł na pomysł zmienienia stylomierza :D |
|
|
02/02/2011 10:41 so_delicious napisał/-a:
tak, myślę ze powinien być związek między pojedynkami , bo tak jak mówiła charlotta wiele razy można sie natknąć na pojedynki typu " biżuteria vs. jedzenie " i jeszcze fajnie byłoby zrobić nową kategorie np: " własne stylizacje" czy jakoś tak, bo zauważyłam,że coraz wiecej dziewczyn wstawia własne style ;) pozdrawiam. |
|
|
02/02/2011 11:38 andziaaa napisał/-a:
jestem na wielkie taak. ;p Ale wtedy trzeba się liczyć z tym,że trzeba styl dodawać do odpowiedniej kategorii,a niektórzy mogą przypadkowo (lub umyślnie) wstawić styl nie do tej kategorii i nie można już tego stylu wyzwać na pojedynek. ;)) |
|
|
02/02/2011 14:43 mongolia napisał/-a:
Taak , zgadzam się z andziaa , niektórzy przypisują stylom złe kategorie i wtedy może być problem z tymi pojedynkami. |
|
|
02/02/2011 15:46 charlotta napisał/-a:
andziaaa też ma trochę racji. No to w takim razie nie wystawimy takiego stylu na pojedynek. Za swoje błędy trzeba płacić :/ Z resztą nawet jeżeli bym się pomyliła to, jeśli były styl bardzo ładny to dodałabym go drugi raz. Nie ma co narzekać, bo i tak źle i tak niedobrze. Moim zdaniem trzeba zaryzykować. |
|
|
02/02/2011 15:56 paola napisał/-a:
myślę że pod różne bo każdy może wziąść to pod inną kategorię pomimo tego że wiąże się z tym samym. |
|
|
02/02/2011 16:15 andziaaa napisał/-a:
:) no i jak charlotta-lepiej zaryzykować :) |
|
|
02/02/2011 16:47 kropkaxd napisał/-a:
zgadzam sie z dziewczynami wyżej - takie ulepszenie sprawi, że bedzie łatwiej glosowac w pojedynkach, no bo rzeczywiście trudno powiedziec co jest "ładniejsz": buty czy ciastko?? |
|
|
02/02/2011 19:10 emokakusia napisał/-a:
ja takze sie zgadzam;d |
|
|
02/02/2011 19:31 sylwiaaa napisał/-a:
ja też :) i żeby był chat i stylomierzki on line ;D |
|
|
02/02/2011 19:56 cheery napisał/-a:
według mnie powinny być wspólne kategorie, no bo jak wybrać np. pomiędzy bluzką a czymś do jedzenia? ten chat to też dobry pomysł :] |
|
|
02/02/2011 20:08 klaudyna2092 napisał/-a:
ja też się podpisuję. ;) |
|
|
02/02/2011 20:23 alexiis_ napisał/-a:
nooo ; D. ja już się doczekać nie mogę ; D. mam nadzieję, że to wypali ; P P |
|
|
02/02/2011 20:33 myszkaa napisał/-a:
musi wypalic :D czekam z niecierpliwością ;) |
Mr.Trendzik |
03/02/2011 10:13 Mr.Trendzik napisał/-a:
@sylwiaaa: zamiast stylomierzki on line = > będzie opcja "znajomi on-line"; @charlotta: nie śpimy po nocach już od dłuższego czasu... :-) @all: jeśli chodzi o pojedynki i o wspólne kategorie to jest to mocno problematyczne i nie ma jednej dobrej odpowiedzi, dokładnie wczytujemy się w Wasze uwagi. |
|
|
03/02/2011 13:27 julka1676 napisał/-a:
Ja tez się zagadzam żeby były pojedynki tych samych kategori ; ] Wiecie co według mnie to jeszcze jest nie fer ze niektóre uzytkowniczki ktore sa już znawcami terndow itp. wyzywają na pojedynek użytkowniczki które sa dopiero sierotkami i wogule nie kapują o co tu chodzi !! To tylko moje zadnie ; ] Pozdrawaiam :* |
|
|
03/02/2011 14:33 andziaaa napisał/-a:
julka-te konta 'sierotki' dawno nie wchodziły na styl. więc wyzywają.Nie jest to przecież zakazane :) |
|
|
03/02/2011 14:38 andziaaa napisał/-a:
na razie jest większość pozytywnych opinii na ten temat.Jak pisałam wcześniej o tym,że ktoś może do nie odpowiedniej kategorii dodać,ale teraz myślę,że to raczej nie będzie przeszkadzać.Może tylko to,że nie będzie można wyzwać stylu na pojedynek,ale jest wiele innych styli,które można wyzwać. :) |
|
|
04/02/2011 15:17 sylwiaaa napisał/-a:
tak sobie pomyślałam, że mogłoby być jeszcze np. wgrywanie mp3 na stylomierz ;) |
|
|
04/02/2011 16:28 janna_xd napisał/-a:
ulala , dawno mnie tu nie było (muszę się dużo uczyć .. ;// ) . Drogi Trendziku : według mnie nie powinno się wyzywać pojedynków np. buty vs bluzka ponieważ nie daje to możliwości ocenienia co nam się bardziej podoba ;)) . mam natomiast propozycję ! ;)) czy dałoby radę zorganizować np. użytkowniczkę miesiąca, a póżniej roku ? mamy przecież styl dnia . dlatego napisałam |
|
|
04/02/2011 16:39 klaudyna2092 napisał/-a:
świetny pomysł! popieram! ;D sylwiaaa: ten pomysł jest również świetny! ^^ |
Mr.Trendzik |
04/02/2011 19:15 Mr.Trendzik napisał/-a:
@janna_xd masz całkiem niezłego nosa... ;-). Coś takiego jak styl miesiąca będzie w nowym stylomierzu. |
|
|
04/02/2011 20:05 janna_xd napisał/-a:
hehe . oo . ;)) to bardzo fajnie ;D . |
|
|
04/02/2011 20:34 sylwiaaa napisał/-a:
oooo to fajnie ; D |
|
|
05/02/2011 11:32 andziaaa napisał/-a:
super ! ;) a nie lepiej by było użytkownik miesiąca ? Bo jest już styl dnia,a użytkownik miesiąca motywował by do udzielania się i aktywności na stylomierzu.Wtedy większe zaangażowanie użytkowników by było. :) |
|
|
05/02/2011 12:44 charlotta napisał/-a:
teraz tak sobie myślę, że sama klasyfikacja styli może byc trochę źle zrozumiana. Bo np: wyobraźmy sobie zdjęcie z Hanna Montaną jedzącą ciastko i jakaś użytkowniczka da to pod kategorią "gwiazda" i "jedzenie". I teraz taka inna użytkowniczka może wezwać do pojedynku z hamburgerem, bo to tez jest "jedzenie" albo z Wielkim Wozem, bo wbrew pozorom można to też upchnąć w kategorii "gwiazda". To nie jest tak, że problem głupich pojedynków zniknie. Na pewno się w jakimś stopniu zredukuje. Zresztą nawet jeśli to i tak jestem za. Ten pomysł ze stylem dnia uważam za świetny, tylko trochę sie go boję. Boję się, że wywoła to niepotrzebną, chorą rywalizację między użytkowniczkami. Za każdym razem kiedy mam 6 głosów na "5" i mój styl jest nawyżej oceniany. to zaze znajdzie się jakiś debil, który da mi "1". Ostatnio prawie żadnego stylu mi nie oceniono na piatkę :( To jak taki " styl dnia" wywołuje takie emocje, to co będzie ze stylem miesiąca?!?!? Po za tym wiadomo, że będe miałam wspyp wiadomosi o tresci "mogłabys mi ocenić mój styl na 5?" Pomysł jest super, ale mam wrażenie, ze nie nadaje się do niektórych uzytkowniczek. Pomysł andzi uważam za sensowniejszy i całkiem niegłupi, bo na pewno wzrosła by aktywność i na forum i w ogóle, a nie liczba żebraków o piątki w mojej skrzynce. |
|
|
05/02/2011 13:00 charlotta napisał/-a:
Ktoś rozumie coś z tego co napisałam wyżej? Bo teraz tak czytam i sama nie wiem co napisałam XD |