Stylomierz - ze stylem na Ty!

Zaloguj się jeżeli posiadasz konto | Nie masz u nas konta? Zarejstruj się | Pomoc

Witaj, właśnie odkryłaś najlepszą stronę świata mody.

Załóż konto

Sprawdź, czy Twoi znajomi już tu są i sama zacznij zabawę.

Nie czekaj dłużej - dołącz do grona najlepszych stylistek.

Kreuj style, walcz, doradzaj, oceniaj, wygrywaj konkursy, pisz artykuły, plotkuj w klubach, poznawaj ludzi i zdobywaj kolejne rangi popularności.

Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij tutaj.

Temat: Oglądacie anime?

klaudiiiich klaudiiiich Napisz PW 21/09/2010 17:18 klaudiiiich napisał/-a:

Oglądacie anime, czyli japońskie bajki? Bo ja kiedyś oglądałam, a teraz też trochę zaczęłam oglądac, np. full metal alchemist i death note ^ ^. Co sądzicie o anime? Jakie oglądacie?

oryginalna oryginalna Napisz PW 21/09/2010 17:22 oryginalna napisał/-a:

Nie oglądam. Jak byłam małą oglądałam pokemony. XD

fiolcia fiolcia Napisz PW 21/09/2010 17:24 fiolcia napisał/-a:

Ja tak samo jak oryginalna :):)

klaudiiiich klaudiiiich Napisz PW 21/09/2010 17:24 klaudiiiich napisał/-a:

Jak byłam mała to też oglądałam pokemony ; ]]

plinkaa-xdd plinkaa_xdd Napisz PW 21/09/2010 17:38 plinkaa_xdd napisał/-a:

nie oglądam, ale kiedyś .. pokemony. x D żyć bez nich nie mogłam i zawsze darłam się na mamę jak mi ich włączyć nie chciała. ;x ale podobają mi się rysunki anime. a dosłownie manga. ^ ^

charlotta charlotta Napisz PW 31/01/2011 22:36 charlotta napisał/-a:

Pokemony to żal. Death Note jest super. Jest w pierwszej dziesiątce w rankingu najlepszych seriali na filmwebie. Ta 1 seria była niesamowita. W drugiej gł. bohaterowi sodówa uderzyła do głowy i myslał że jest wielkim Bogiem i przez to ten 2 sezon stracił.

loonol loonol Napisz PW 01/02/2011 12:34 loonol napisał/-a:

Zacznijmy od tego, że to nie są '' japońskie bajki ''. Swego czasu oglądałam. Oglądnęłam całe Naruto , Naruto Shippuuden przestałam po 100 którymś odcinku. Widziałam też całe Kuroshitsuji, potem Bleach'a do 50 odc. i kilka odcinków full metal alchemist brotherhood. Jakbym miała czas to oglądałabym dalej. Niestety mam inne rzeczy do roboty :)

Dołącz do nas: Facebook / Blip / Twitter / Pinger / Flaker

Copyright © Butik on-line. Wszelkie prawa zastrzeżone.