Sprawdź, czy Twoi znajomi już tu są i sama zacznij zabawę.
Nie czekaj dłużej - dołącz do grona najlepszych stylistek.
Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij tutaj.
|
|
04/04/2010 16:40 black_berry napisał/-a:
Hey, mam pewien problem . Gdy dodam np. jakiś komentarz lub jak się zaloguję lub gdy głosuję w pojedynku, od razu nie przekierowuje mnie automatycznie na stronę . tzn. pojawia się białe tło i muszę od nowa klikać w stylomierz. Tak samo po dodaniu komentarza, to białe tło. Zawsze jak np. oddaje się głos to jest wszystko ok, i pojawia się to coś, że twój głos został zapisany. A u mnie to białe tło, po prostu biała pustka . ;p Ktoś może jakoś pomoże ? ;p |
Mr.Trendzik |
05/04/2010 14:10 Mr.Trendzik napisał/-a:
napisz proszę dokładnie w jakich sytuacjach pojawia się ten problem (np. dodawanie komentarzy pod stylem itd) i Z JAKIEJ WERSJI PRZEGLĄDARKI KORZYSTASZ? |
|
|
05/04/2010 19:26 black_berry napisał/-a:
Dodawanie komentarzy (ogólnie), logowanie się na stronę, oddanie głosu w pojedynku. Korzystam z Mozilli Firefox . ; d |
|
|
06/04/2010 20:08 black_berry napisał/-a:
I jeszcze teraz to się pojawia, gdy usuwam wiadomości opcją :usuń wszystkie" Może ktoś inny jeszcze jakoś pomoże ? ; p |
|
|
16/04/2010 14:56 jerss napisał/-a:
Ja mam tak samo i również korzystam z przeglądarki Mozilla Firefox. Od dłuższego czasu tak jest, kiedyś była wszystko w porządku. |
|
|
11/02/2011 13:54 charms_xd napisał/-a:
ja z Opery i Explorer obydwa działają bez zastrzeżeń ;) |
|
|
11/02/2011 13:59 ona_94 napisał/-a:
Też kiedyś tak miałam, więc się przeniosłam na Google Chrome i już nic takiego mi się wogle nie pojawia :). |