Stylomierz - ze stylem na Ty!

Zaloguj się jeżeli posiadasz konto | Nie masz u nas konta? Zarejstruj się | Pomoc

Witaj, właśnie odkryłaś najlepszą stronę świata mody.

Załóż konto

Sprawdź, czy Twoi znajomi już tu są i sama zacznij zabawę.

Nie czekaj dłużej - dołącz do grona najlepszych stylistek.

Kreuj style, walcz, doradzaj, oceniaj, wygrywaj konkursy, pisz artykuły, plotkuj w klubach, poznawaj ludzi i zdobywaj kolejne rangi popularności.

Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij tutaj.

Jesteś w: Forum / pomoc / Pomocy! XD

Temat: Pomocy! XD

black-berry black_berry Napisz PW 04/04/2010 16:40 black_berry napisał/-a:

Hey, mam pewien problem . Gdy dodam np. jakiś komentarz lub jak się zaloguję lub gdy głosuję w pojedynku, od razu nie przekierowuje mnie automatycznie na stronę . tzn. pojawia się białe tło i muszę od nowa klikać w stylomierz. Tak samo po dodaniu komentarza, to białe tło. Zawsze jak np. oddaje się głos to jest wszystko ok, i pojawia się to coś, że twój głos został zapisany. A u mnie to białe tło, po prostu biała pustka . ;p Ktoś może jakoś pomoże ? ;p

avatar Mr.Trendzik 05/04/2010 14:10 Mr.Trendzik napisał/-a:

napisz proszę dokładnie w jakich sytuacjach pojawia się ten problem (np. dodawanie komentarzy pod stylem itd) i Z JAKIEJ WERSJI PRZEGLĄDARKI KORZYSTASZ?

black-berry black_berry Napisz PW 05/04/2010 19:26 black_berry napisał/-a:

Dodawanie komentarzy (ogólnie), logowanie się na stronę, oddanie głosu w pojedynku. Korzystam z Mozilli Firefox . ; d

black-berry black_berry Napisz PW 06/04/2010 20:08 black_berry napisał/-a:

I jeszcze teraz to się pojawia, gdy usuwam wiadomości opcją :usuń wszystkie" Może ktoś inny jeszcze jakoś pomoże ? ; p

jerss jerss Napisz PW 16/04/2010 14:56 jerss napisał/-a:

Ja mam tak samo i również korzystam z przeglądarki Mozilla Firefox. Od dłuższego czasu tak jest, kiedyś była wszystko w porządku.

charms-xd charms_xd Napisz PW 11/02/2011 13:54 charms_xd napisał/-a:

ja z Opery i Explorer obydwa działają bez zastrzeżeń ;)

ona-94 ona_94 Napisz PW 11/02/2011 13:59 ona_94 napisał/-a:

Też kiedyś tak miałam, więc się przeniosłam na Google Chrome i już nic takiego mi się wogle nie pojawia :).

Dołącz do nas: Facebook / Blip / Twitter / Pinger / Flaker

Copyright © Butik on-line. Wszelkie prawa zastrzeżone.