Stylomierz - ze stylem na Ty!

Zaloguj się jeżeli posiadasz konto | Nie masz u nas konta? Zarejstruj się | Pomoc

Witaj, właśnie odkryłaś najlepszą stronę świata mody.

Załóż konto

Sprawdź, czy Twoi znajomi już tu są i sama zacznij zabawę.

Nie czekaj dłużej - dołącz do grona najlepszych stylistek.

Kreuj style, walcz, doradzaj, oceniaj, wygrywaj konkursy, pisz artykuły, plotkuj w klubach, poznawaj ludzi i zdobywaj kolejne rangi popularności.

Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij tutaj.

Temat: pomożecie? ;>

cheery cheery Napisz PW 21/10/2010 15:41 cheery napisał/-a:

A więc... Chciałabym się wybrać do kina z moimi przyjaciółkami :D Chciałybyśmy obejrzeć horror i wybrałyśmy na razie dwa z których chcemy wybrać ten jeden ;D - Piła 3D - Paranormal Activity 2 Co waszym zdaniem jest lepsze? Podaję linki do zwiastunów; Paranormal: http://www.youtube.com/watch?v=07XbSk7Rjt4&feature=rec-LGOUT-real_rn-2r-4-HM Piła: http://www.youtube.com/watch?v=utIrx6VFoRA Mam nadzieję, że pomożecie :D ;**

cheery cheery Napisz PW 21/10/2010 16:40 cheery napisał/-a:

Sorry, nie wyszło tak jak chciałam i jakoś tak dziwnie nieprzejrzyście jest ;D A więc...

Chciałabym się wybrać do kina z moimi przyjaciółkami :D Chciałybyśmy obejrzeć horror i wybrałyśmy na razie dwa z których chcemy wybrać ten jeden ;D

• Piła 3D

• Paranormal Activity 2

Co waszym zdaniem jest lepsze? Podaję linki do zwiastunów;

Paranormal: http://www.youtube.com/watch?v=07XbSk7Rjt4&feature=rec-LGOUT-real_rn-2r-4-HM

Piła: http://www.youtube.com/watch?v=utIrx6VFoRA Mam nadzieję, że pomożecie :D ;**

lukix3 lukix3 Napisz PW 21/10/2010 16:55 lukix3 napisał/-a:

Wiesz co, myślę że piła jest banalna, odcinanie ludziom rąk czy przecinanie ich w pół nie jest w ogóle straszne. Co do Paranolmal 2 to myślę że będzie dużo lepszy od pierwszej części , która nie powiem była nie zła, po za tym sam fakt że ten film był na faktach sprawia że ludzie się go boją w końcu nikt nie chciał by przeżyć tego sam xD.
Proponuje więc jechać na Paranormal. ; )

princess328 princess328 Napisz PW 21/10/2010 17:23 princess328 napisał/-a:

zgadzam sie z likux3 !

cheery cheery Napisz PW 21/10/2010 21:01 cheery napisał/-a:

lukix3 dzięki wielkie ;* Już zdecydowałyśmy - jedziemy na paranormal activity 2 ;D znając życie będę krzyczała najgłośniej ze wszystkich albo chowała się pod kurtką ;D ale co tam, jak się bawić to się bawić ;D Jeszcze raz - wielkie dzięki lukix3 :D

lukix3 lukix3 Napisz PW 21/10/2010 21:33 lukix3 napisał/-a:

nmzc. xD życzę miłego seansu. ; )

lukix3 lukix3 Napisz PW 21/10/2010 21:37 lukix3 napisał/-a:

po za tym nie martw się , nie ty jedyna będziesz krzyczała. xD na sali będzie więcej os. które przerażą się jak im coś nagle wyskoczy. ;P ale raźniej będzie Ci krzyczeć razem z nimi. ; )

cheery cheery Napisz PW 22/10/2010 15:01 cheery napisał/-a:

Haha, dokładnie ;D będę wiedziała, że nie tylko ja chcę uciekać xD

lusia- lusia_ Napisz PW 28/10/2010 11:55 lusia_ napisał/-a:

Ja byłam na różnych horrorach i szczerze Wam tu powiem że co straszna scena , każdy widz skakał do góry i wrzeszczał , a ja .? Co robiłam ? - śmiałam się z nich ;D

marysia marysia Napisz PW 28/10/2010 16:05 marysia napisał/-a:

ja niedawno byłam na Paranormal Activity 2 . fajny był , ale straszny ;D

kropkaxd kropkaxd Napisz PW 28/10/2010 16:55 kropkaxd napisał/-a:

My z koleżanką byłysmy na Pirani 3D. To nie było straszne, tylko masakryczne ;/// Ale były same pary i się tylko przytulali (co wrazliwsze laski w pisk) a my się z nich śmiałyśmy ;))

emokakusia emokakusia Napisz PW 28/10/2010 19:09 emokakusia napisał/-a:

a ja oglądałam z kolezankami paranormal activity 2 i na prawde po tym filmie nie mam zamiaru oglądac więcej horrorów choc do tej pory byłam ich wielką fanka. Nie był moze on straszny az tak sam w sobie ale po obejrzeniu przez całaą noc działy się tak różne rzeczy zeee na prawdę nie chciałambym znów tego przezyc;/

cheery cheery Napisz PW 02/11/2010 21:31 cheery napisał/-a:

emokakusia - wiem o czym mówisz xD Ja od soboty nie mogę spać ;D ale cieszę się, że byłam na tym z kumpelkami ;D

Dołącz do nas: Facebook / Blip / Twitter / Pinger / Flaker

Copyright © Butik on-line. Wszelkie prawa zastrzeżone.