Sprawdź, czy Twoi znajomi już tu są i sama zacznij zabawę.
Nie czekaj dłużej - dołącz do grona najlepszych stylistek.
Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij tutaj.
|
|
14/10/2010 20:59 aanitkaa napisał/-a:
hej;) mieliście kiedyś albo macie taraz pomysł na jaką pomysłową biżuteria typu wisiorek, które sam możecie zrobić;d? np.: moja koleżanka zrobiła sobie kiedyś, wisiorek na szyje z małej kasety magnetofonowej;d (wiem teraz można kupić takie w sklepie, ale ona to zrobiła jakiś czas temu, kiedy były one malo poularne;) ) |
|
|
13/12/2010 20:18 zwariowanaa napisał/-a:
Ja tak mam jak najdzie mnie coś ;D Ostatnio pierścionek sobie zrobiłam ;p Zaczepisty jest ;] Albo z takich małych okularków ( nie wiem od czego i wgl ) zrobiłam wisiorek ;) Ogólnie lubię to ; * |
|
|
04/01/2011 15:42 pasart napisał/-a:
Hey! Mi udało się ostatnio zrobić wisior/naszyjnik z dużymi czerwonymi guzikami. Wystarczyła linka jubilerska, kilka starych, znalezionych gdzieś w szafie, guzików i gotowe :-) |
|
|
04/01/2011 17:41 alexiis_ napisał/-a:
ja robię ze starej, zniszczonej biżuterii :D i mnie się podoba :P |
|
|
04/01/2011 18:24 kropkaxd napisał/-a:
czasem jak mam wene i kolczyki czy wisiorek, ktory mi sie juz znudzil to troche probuje przerabiac.. ale to glównie kolczyki robię ;) |
|
|
05/01/2011 14:22 jula22 napisał/-a:
ja podobnie;)) np.zmieniam sobie przywieszki plotę wrkoczyki i np.bransoletki z muliny;** i tak samo wisiorki;D mi się podobają;)) |
|
|
10/01/2011 20:03 kakademona napisał/-a:
ja kocham rzemyki,polecam są w różnych kolorach i ja akurat noszę je na ręce ;D |