Stylomierz - ze stylem na Ty!

Zaloguj się jeżeli posiadasz konto | Nie masz u nas konta? Zarejstruj się | Pomoc

Witaj, właśnie odkryłaś najlepszą stronę świata mody.

Załóż konto

Sprawdź, czy Twoi znajomi już tu są i sama zacznij zabawę.

Nie czekaj dłużej - dołącz do grona najlepszych stylistek.

Kreuj style, walcz, doradzaj, oceniaj, wygrywaj konkursy, pisz artykuły, plotkuj w klubach, poznawaj ludzi i zdobywaj kolejne rangi popularności.

Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij tutaj.

Temat: poznajmy się

lili-13 lili_13 Napisz PW 19/06/2010 13:53 lili_13 napisał/-a:

co wy na to żeby tak trochę lepiej siebie poznać ?

W związku z tym wpadłam na taki pomysł żeby każda z nas napisała coś o sobie : jak się nazywa ile ma lat gdzie mieszka czym się interesuje jaki ma styl itp.Może niektóre mamy podobne cechy podobne zainteresowanie ? A może dzięki poznaniu się lepiej zawrzemy jakieś przyjaźnie internetowe ? Więc ja zacznę :

Nazywam się Magda i mam 13 lat mieszkam w woj.mazowieckim ok.100 km od warszawy . Interesuję się modo (chyba jak każda użytkowniczka stylomierza ) sportem (kocham siatkówkę ) lekkoatletyko ( uwielbiam skakać w dal ) i lubię czytać książki . Nie przepadam za tańcem i aktorstwem oraz piłko nożną ... Mój styl moge określić jako zwyczajny ubieram się tak jak przeciętna nastolatka czyli : rurki , t-shirt , bluza , trampki i jakieś dodatki nie różnie się ubiorem od koleżanek z klasy . Uważam się za osobę miło i sympatyczno mam wiele przyjaciół ale i osób którch nie lubie też jest wiele ;D

lili-13 lili_13 Napisz PW 19/06/2010 13:54 lili_13 napisał/-a:

A teraz wasza kolej !

sylwiaaa sylwiaaa Napisz PW 19/06/2010 14:23 sylwiaaa napisał/-a:

Nazywam się Sylwia i mam również 13 lat. Urodziłam się 19 lutego 1997r. Chodzę do 6 kl., a obecnie zdaję do I gim. Także mieszkam w woj. mazowieckim z małej wsi Ossów oddalonej od Warszawy o jakieś 18 km. Interesuje się sportem, modą i mniej więcej tym, co prawie każda dziewczyna w mojego rocznika. Ubieram się normalnie. Mniej więcej tak jak jak na profilu zdjęcia. Mam dużo koleżanek i kolegów. Mam też 2 wspaniałe przyjaciółki, którym mogę zaufać i spędzać miło czas. Ubieram się w rurki, bluzy, koszulki, bieliznę oczywiście :p,adidasach i balerinch. Nie za bardzo lubię chodzić w spódnicach. Koledzy i koleżanki mogą mi zaufać. Myślę, że nie jestem idealna, ale chociaż miła i fajna. Osób których nie lubię, lub za którymi nie przepadam jest niewiele.

Osz kurczę, ale sie rozpisałam. No to tyle o mnie :) Pozdrawiam :)

cheery cheery Napisz PW 19/06/2010 16:30 cheery napisał/-a:

Ja mam na imię Ania, urodziłam się 30 października 1995r. czyli mam 14 lat ;D Mieszkam w woj. kujawsko-pomorskim w Cekcynie (12 km od Tucholi). Interesuję się modą, sportem, malarstwem, fotografią. Ubieram się normalnie, tak jak dziewczyny wyżej i jak sylwiaaa nie przepadam za spódniczkami. Są osoby, które mnie lubią, ale mam też wrogów. No to tyle o mnie ;)

misiek_dody misiek_dody Napisz PW 02/07/2010 11:16 misiek_dody napisał/-a:

Ja jestem Wiktoria , Urodziłam się 9 listopada 1996 roku . mam 13 latek. ;] mieszkam w województwie warmińsko-mazurskim. Interesuje się modą, i sportem ... Ludzie mówią że mam zbytnią pewność siebie ale ja robię różne rzeczy których one się boją... dla mnie to bułka z masłem.I to na tyle ;}

iwka484 iwka484 Napisz PW 02/07/2010 12:16 iwka484 napisał/-a:

To teraz ja a więc:

Nazywam się Iwona na drugie mam Milena. Mam troje rodzeństwa. Urodziłam się 11.10.1997r. w Lublinie xD. Mieszkam w woj. lubelskim kilkanaście kilosów od Lbl w takiej wsi, chociaż ja się tu nie nudzę, bo moja miejscowość jest na terenie 2 miast (jedno większe, drugie mniejsze) więc sb często jeżdżę sama na zakupy ( z siostrami nie lubię). Interesuję się sportem (nie bierzcie mnie za jakąś maniaczkę sportu ;D), muzyką (ale nie przedmiotem szkolnym), no może trochę też szkołą, modą itp. . Ubieram się tak normalnie czyli top, rurki, spódnic nie lubię tak jak sukienek, ale w nich czasami chodzę. Dodatków nie noszę zwykle to są tylko w uszach 2 słoniki i 1 kokardka ;) Chociaż jestem osobą bardzo odważną, fajną, koleżeńską to mam w sb cechy których nauczyciele nie znoszą szczególnie mój były wychowawca mianowicie gadulstwo, czasami nieposłuszeństwo itd. ha ha ;PP. Właśnie skończyłam szkołę podstawową z wyróżnieniem (na apelu oczywiście się popłakałam) i idę do gimnazjum w podstawówce było nas bardzo mało bo tylko 10 osób (6 chłpców i 4 dziewczyny w tym ja). No i oczywiście mi żal, bo tylko jedna koleżanka idzie ze mną i taki chłopak, ale ja go nie lubię. Druga koleżanka się wyprowadza , trzecia idzie do lbl, a reszta kolegów do innego gimnazjum ;[

O bosh ale się rozpisałam ciekawe czy ktoś da radę więcej ;)

iwka484 iwka484 Napisz PW 02/07/2010 12:19 iwka484 napisał/-a:

A no i wychodzi na to że prawie mam 13 lat, kurcze wolałabym się wcześniej urodzić hehe ;]] i dodam, że póki co nie przeklinam. No i teraz się ujawnia to moje gadulstwo xD

martus martus Napisz PW 22/07/2010 14:43 martus napisał/-a:

hej mam ciuchy i bizuterie na sprzedaz jesli ktos chce foty niech pisze gg|:8632279

super-women super_women Napisz PW 11/09/2010 18:45 super_women napisał/-a:

Helouu! Jestem a S i A ;D urodzona 13.12.1997 hah,ale głupia data . Lubię modę

super-women super_women Napisz PW 11/09/2010 18:46 super_women napisał/-a:

o ja cie urwało mi a miałam jakieś 50 zdań ;/

super-women super_women Napisz PW 11/09/2010 18:51 super_women napisał/-a:

piszę dalej, lubię modę i mam dużo zainteresowań tupu: chodzenia na basen,komputer oraz granie na samsungu divie który jest bardzo fajny (polecam),jestem tu od dzisiaj od jakiejś 11.50 ;D cieszęęę się z tego (zaciesz)mam pełno znajomych,znam (dobra kojarzę wszystkich ) z M jak miłość (znam ale nie osobiście) kocham np. supernatural,Din jest boski

alexiis- alexiis_ Napisz PW 11/09/2010 19:25 alexiis_ napisał/-a:

heeej. ;) Jestem Ola. :D Urodziłam się 5 lipca 1996 roku, więc mam 14 lat. ^^ Mieszkam w Siemianowicach Śląskich - koło Katowic. ;* Nie lubię się uczyć. ;P Ale oceny mam dobre . xd Trenuję pływanie, ale nie do końca wyczynowo. ;d Jestem straszną gadułą, ale pisać mi się nie chce. xD Znam polski. xd , angielski i uczę się niemieckiego. Kocham podróżować.

alexiis- alexiis_ Napisz PW 11/09/2010 19:27 alexiis_ napisał/-a:

a mi pocięło. :D

ok. końcówka. : STYLOMIERZ. FACEBOOK. NASZA-KLASA. O2.PL . GG. tu mnie znajdziecie. ;D piszcie. ! ;>

marysia marysia Napisz PW 11/09/2010 20:03 marysia napisał/-a:

nie lubię o sobie pisać, ale okej napisze. no więc na imię mam Marysia i nie lubię swojego imienia, mam przezwisko Majka. mam 16 lat. mieszkam w Bytomiu (woj. śląskie) oczywiste jest że lubię modę i wszystko co z nią związane. interesuję się żeglarstwem, jeżdżę na deskorolce, słucham reggae, kocham fotografować, uczę się francuskiego, chciałabym grać na gitarze, niedawno zaczęłam prowadzić bloga, jestem nieśmiała, niezbyt gadatliwa, szczera, mam super przyjaciół, na których mogę polegać. i lubię moje dredy :D

lusia- lusia_ Napisz PW 22/11/2010 17:25 lusia_ napisał/-a:

wiesz nie jestem pewna czy jesteś smypatyczna .... bo wielu masz tu wrogów .! ( w tym ja )

lusiaa lusiaa Napisz PW 22/11/2010 17:57 lusiaa napisał/-a:

co do lusia_ nie musisz nam oznajmiać z kim wchodzisz w konflikty. ;|

a więc nazywam sie klaudia. mam brata. urodziłam sie 4 lipca [dzien przed alexiis ^ ^] mam 14 lat. uwielbiam grac w siatke . lubie chodzic do sql, ale nie dlatego, że lube sie uczyć [choć oceny mam b.dobre] tylko dlatego,że spotykam sie z moimi kumpelami i kuplami. xd.
nio to tyle. ; p

klaudyna2092 klaudyna2092 Napisz PW 22/11/2010 18:43 klaudyna2092 napisał/-a:

Nazywam się Klaudia. Mam 14 lat. Urodziłam się 14 kwietnia 1996 roku. Mieszkam w Ossowie niedalek Warszawy w woj. mazowieckim. Interesuję się fotografią, modą, muzyką i troszeczkę sportem. :) Najczęsciej ubieram się w rurki, bluzkę i bluzę :D Mam bardzo miłe koleżnaki w szkole i lubię z nimi gawędzić ;d ;*

to chyba wszystko.. ;)

pozdrawiam Klaudia! :* : ))

lusia- lusia_ Napisz PW 22/11/2010 19:29 lusia_ napisał/-a:

lusiaaa mam powiedzieć dziewczyną co do mnie piszesz na PW .?!

muddy muddy Napisz PW 22/11/2010 19:51 muddy napisał/-a:

Mam na imię Lena i jestem z Woj. Małopolskiego :) Kocham pływać i piłkę ręczną. Nie wyobrażam sobie życia bez muzyki.. słucham jej wszędzie w autobusie, na przerwach w szkole, kiedy idę ulicą - wtedy wydaje sie wszystko inne.. ładniejsze.. dostrzegam to czego nie dostrzegałam do tej pory ! Moja dusza składa się z samych nutek i niech tak pozostanie :P Cały tydzień mam wypełniony po brzegi :) szkoła, basen, znajomi, włoski itd :) Dużo by wymieniać. Ale zawsze znajduje czas na stylomierz bo to jest kolejna z moich pasji tyle że już taka mega prywatna i która sprawia mi ogromną frajdę :) Staram się co dzień mieć dobry humor i uśmiechać się od ucha do ucha co sprawia, że dzień mija szybciej i nieco "lżej" :) - ale są też skutki uboczne - zmarszczki .. :D Nie no żartuję sobie po części oczywiście ! :) Nie posiadam jakiś wybitnych kompleksów ! Po prostu akceptuję się taka jaka jestem ! I każda kobietka powinna tak patrzeć na życie i przede wszystkim siebie jak ja ! tak sobie myślę .. i jestem przekonana wręcz do tego ! :) Nienawidzę matmy.. ale muszę ją jakoś rozgryźć bo po 1) jutro sprawdzian a po 2) MATURA !!!! :D

Całuje ile wlezie muddy :*

Dołącz do nas: Facebook / Blip / Twitter / Pinger / Flaker

Copyright © Butik on-line. Wszelkie prawa zastrzeżone.