Stylomierz - ze stylem na Ty!

Zaloguj się jeżeli posiadasz konto | Nie masz u nas konta? Zarejstruj się | Pomoc

Witaj, właśnie odkryłaś najlepszą stronę świata mody.

Załóż konto

Sprawdź, czy Twoi znajomi już tu są i sama zacznij zabawę.

Nie czekaj dłużej - dołącz do grona najlepszych stylistek.

Kreuj style, walcz, doradzaj, oceniaj, wygrywaj konkursy, pisz artykuły, plotkuj w klubach, poznawaj ludzi i zdobywaj kolejne rangi popularności.

Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij tutaj.

Temat: Ragga !

black-berry black_berry Napisz PW 16/02/2010 20:45 black_berry napisał/-a:

Hey :D Chcę rozpocząć nowy temat o muzyce reggae . Ja kocham reggae, i bez tego nie mogę żyć . No te inne sprawy, Jamajka, ganja, rasta, no i takie tam to mój żywioł. Czy ktoś tu słucha tej muzyki ? I jakich wokalistów lubicie ? Ja kocham Manola ! { Mesajah } Słucham jeszcze Luty, Jr Stressa, Beeniego Mana. I zespołów NDK, Ewr no i wiele, wiele, wiele innych. No i wolę polskie reggae niż zagraniczne . ;)) Ktoś z Was ma takie same zainteresowania ? :D Piszcie ! ; p

moon moon Napisz PW 16/02/2010 21:34 moon napisał/-a:

Hej. ;) Ja także kocham ragga ! ;d Junior Stress, Ras luta, Mesajah, Bas Tajpan, Bob One, Marika, Vavamuffin, NDK, EWR. ;********* Reggae całym moim życiem. ;) " To muzyka co pomaga żyć, to muzyka co pomaga oddychać, ona daje siłę mi, ona daje mi energię"

moon moon Napisz PW 16/02/2010 21:34 moon napisał/-a:

też wolę polskie. ;)

emokakusia emokakusia Napisz PW 17/02/2010 07:30 emokakusia napisał/-a:

no raczej bardzo lubie ta muzyke;D NDK, EWR, STRESS, i kilka innych. a co do ganji;D to uwwielbiam to;p

loonol loonol Napisz PW 17/02/2010 13:59 loonol napisał/-a:

Nie słucham ... Wole grunge .. :)

black-berry black_berry Napisz PW 22/02/2010 15:47 black_berry napisał/-a:

A ktoś słucha Mariki? Nie mogę się jakoś za to zabrać . XD Wiem, że ma fajną fryzurkę i mam zajawkę na takie coś . ;p

silver silver Napisz PW 22/02/2010 16:04 silver napisał/-a:

wg mnie Marika sie troche 'sprzedała'. Bo np Junior Stress, Bob One i reszta słuchanych przeze mnie wykonawcow reggea, nie robi w okół siebie tyle szumu co ona.

agresorek agresorek Napisz PW 22/02/2010 17:16 agresorek napisał/-a:

ja uwielbiam i kocham reggae .!! ;DD ;** generalnie lubię i polskie i zagraniczne ;) a z wyżej wymienionych przez was słucham każdego po trochu ;p jednak ostatnio jakoś wzięło mnie na EWR i Grubsona ;)

musefanxd musefanxd Napisz PW 22/02/2010 19:08 musefanxd napisał/-a:

przecież reggae i ragga to nie jest to samo... ragga [rastamuffin] jest bliski dancehallowi xD

ja słucham ;] jestem wielkim rastuchem, choc wcale tego nie okazuję ;] moje fav? Jamal, Mesajah, Vavamuffin, Grubson mmm

musefanxd musefanxd Napisz PW 22/02/2010 19:11 musefanxd napisał/-a:

i jeszcze NDK, wuj Marley oczywiście ;] Silesian Sound i kilka utworów East West Rockers. Marika? Przesłuchałam "Plenty" i nie podeszło mi... xD

dariijqa dariijqa Napisz PW 23/02/2010 12:49 dariijqa napisał/-a:

ja też słucham reggae i fakt również bardziej wolę nasze polskie niż zagraniczne choćby EWR,Bob One,Mesajah,Grubson itd. itp. bo mogłabym tak wymieniać bez końca... XDD

black-berry black_berry Napisz PW 23/02/2010 20:12 black_berry napisał/-a:

A ja jakoś nie mogę zacząć słuchać GrubSona ;p A do Tych, którzy słuchają NDK. Wasz ulubiony koleś z Ich 3 ??

black-berry black_berry Napisz PW 23/02/2010 20:12 black_berry napisał/-a:

No ja już pisałam, że kocham Manola :D A co do głosów to 1. PaXon 2. Yanaz 3. Manolo. Ale wielki szacun dla Yanaza, bo jako jedyny z Nich jest MC :D

olga33 olga33 Napisz PW 29/03/2010 11:35 olga33 napisał/-a:

o ja to wszystkie reggae słucham ;)

black-berry black_berry Napisz PW 29/03/2010 14:01 black_berry napisał/-a:

Ostatnio tylko w moich głośnikach Junio Stress- Soundsystem . :D W ogóle zajawkowo na Stressa ;pp ;]

luluo luluo Napisz PW 22/08/2010 22:59 luluo napisał/-a:

Jeśli chodzi o Marike to ja jej słuchałam przez pewien czas i nie robi ona dla mnie jakiegoś wielkiego wrażenia:)

jula22 jula22 Napisz PW 01/09/2010 15:41 jula22 napisał/-a:

marika jest świetna!

pysiaaa pysiaaa Napisz PW 01/09/2010 17:21 pysiaaa napisał/-a:

ja słucham reggae!;P a tak dokładniej to ndk, grubson, ras luta, ewr,geto blasta, habakuk, izrael, jasna liryka, majorr, marika-esta festa, mesajah, pcp, raggafaya, sensithief, tallib, vavamuffin ;D

trochę dużo;P

Dołącz do nas: Facebook / Blip / Twitter / Pinger / Flaker

Copyright © 2008-2011 Stylomierz. Wszelkie prawa zastrzeżone.