Stylomierz - ze stylem na Ty!

Zaloguj się jeżeli posiadasz konto | Nie masz u nas konta? Zarejstruj się | Pomoc

Witaj, właśnie odkryłaś najlepszą stronę świata mody.

Załóż konto

Sprawdź, czy Twoi znajomi już tu są i sama zacznij zabawę.

Nie czekaj dłużej - dołącz do grona najlepszych stylistek.

Kreuj style, walcz, doradzaj, oceniaj, wygrywaj konkursy, pisz artykuły, plotkuj w klubach, poznawaj ludzi i zdobywaj kolejne rangi popularności.

Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij tutaj.

Jesteś w: Forum / pomoc / Środowisko ;]

Temat: Środowisko ;]

renis-awa renis_awa Napisz PW 31/01/2011 20:19 renis_awa napisał/-a:

Co myślicie o kapań, którą prowadzi Disney change „Friends For Change” ? I czy ktoś z was już w nim jest .? A i ogólnie czy to ma sens, czy to tylko na pokaz .?

ogarnijxd ogarnijxd Napisz PW 31/01/2011 20:30 ogarnijxd napisał/-a:

jestem za ochroną środowiska . Ale jeżeli wszyscy nie zaangażują się w taką akcję to nie ma na co liczyć . Chciałam się zapisać na ich stronkę ale sama nie wiem ...

charlotta charlotta Napisz PW 31/01/2011 20:59 charlotta napisał/-a:

Moim zdaniem ochrona środowiska w dzisiejszych czasach to mit. Dlaczego? Sprawa jest prosta jak konstrukcja cepa. Otóż nawet jezeli będziemy robić wszystkożeby pomóc planecie to i tak znajdzie sie ćwok który to wszystko zepsuje. Przykładowo jest taka akcja "godzina dla ziemi" na pewno słyszeliście. To co cała kula ziemska zaoszczędzi w 24 h to L

kristennn kristennn Napisz PW 31/01/2011 21:06 kristennn napisał/-a:

Ja w tej kampanii nie uczestniczę, ponieważ już od dawna oszczędzam wodę. Myślę o tym, ponieważ jeśli nie będziemy oszczędzać wody to może jej nam w przyszłości zabraknąć.

charlotta charlotta Napisz PW 31/01/2011 21:09 charlotta napisał/-a:

Moim zdaniem ochrona środowiska w dzisiejszych czasach to mit. Dlaczego? Sprawa jest prosta jak konstrukcja cepa. Otóż nawet jeżeli będziemy robić wszystko żeby pomóc planecie to i tak znajdzie sie ćwok który to wszystko zepsuje. Przykładowo jest taka akcja "godzina dla ziemi" na pewno słyszeliście. To co cała kula ziemska zaoszczędzi w 24 h to Las Vegas przetraci w minutę i jaki to ma sens? Albo jak bedziemy oszczędzać na każdej kropli wody przy myciu zębów to to co zaoszczędzimy nie wystarczy nawet na zapełnienie szkolnego basenu. To całe segregowanie to też jest mit bo i tak toi podobno jest wszystko mieszane i wywożone na wysypisko. Fajną sprawą jest moim zdaniem oddawanie zbędnej makulatury. Po co te wszystkie papiery mają sie walać po domu jak można z tego zrobić nowy papier. Ja co roku kolekcjonuje różnego rodzaju papiery nawet jakieś stare kartkówki i gazety i zbieramy tego z rodzicami po 100 kg każdego roku. Niektóre rzeczy naprawdę warto sie zaangażować, ale nie dajcie się zwieść byle pierdnięciem.

Dołącz do nas: Facebook / Blip / Twitter / Pinger / Flaker

Copyright © Butik on-line. Wszelkie prawa zastrzeżone.