Stylomierz - ze stylem na Ty!

Zaloguj się jeżeli posiadasz konto | Nie masz u nas konta? Zarejstruj się | Pomoc

Witaj, właśnie odkryłaś najlepszą stronę świata mody.

Załóż konto

Sprawdź, czy Twoi znajomi już tu są i sama zacznij zabawę.

Nie czekaj dłużej - dołącz do grona najlepszych stylistek.

Kreuj style, walcz, doradzaj, oceniaj, wygrywaj konkursy, pisz artykuły, plotkuj w klubach, poznawaj ludzi i zdobywaj kolejne rangi popularności.

Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij tutaj.

Temat: Szkolny makijaż.

evegore evegore Napisz PW 06/05/2010 13:49 evegore napisał/-a:

Do szkoły nauczyciele nie pozwalają się ostro malować. Jak Wy malujecie się do szkoły? Jakie kosmetyki polecacie?

truskawwwka truskawwwka Napisz PW 06/05/2010 14:46 truskawwwka napisał/-a:

osobiscie rzadko kiedy sie maluje ale uwielbiam malowac innym. najczesciej stosowanym przeze mnei kosmatykeim jest podklad z aivonu-colourtrend ze wzgledy na przystepna cene i na prawde dobra jakosc i oczywiscie odpowiedni kolor do mojej karnajcji(jestem stosunkowo blada(wiekszosc ludzi mowi ze przesadnie:/))i puder matujacy transparentny manhatan zeby rozswietlic kosci policzkowe ajkeis perelki.ostatnio zaczelam uzywaz tuszu do rzes;D zawsze zylam w przekonaniu ze wygladam w nim jak kaczka (to pzrez moje dlugie proste jak druty i ciemne tylko u nasady rzesy)ale teraz powoli zmienaim zdanie;)

evegore evegore Napisz PW 06/05/2010 15:33 evegore napisał/-a:

Ja nienawidze podkładów. Nie używam ich. Jedynie co to stawiam na błyszczyk i dobry tusz do rzęs. Chociaż i tak mam długie rzęsy.

truskawwwka truskawwwka Napisz PW 06/05/2010 16:38 truskawwwka napisał/-a:

niekiedy jednak jest potrzebny...nie kazdy ma idealna cere neistety:/

evegore evegore Napisz PW 06/05/2010 16:41 evegore napisał/-a:

Ale nie lubię jak dziewczyny są całe "pomarańczowe" od fluidu.

izka-x3 izka_x3 Napisz PW 06/05/2010 16:49 izka_x3 napisał/-a:

ja tylko rzęsy ; pp ;)

evegore evegore Napisz PW 06/05/2010 16:50 evegore napisał/-a:

ja również rzęsy ;D jakiego tuszu używacie?

truskawwwka truskawwwka Napisz PW 06/05/2010 17:08 truskawwwka napisał/-a:

dlatego trzeba umeic sie malowac;)

miskaaa miskaaa Napisz PW 06/05/2010 18:20 miskaaa napisał/-a:

Ja użuwam kredki ( na okazję bo do szkoły nie mogę ; (( ) A do szkoły czasem pudru (jezeli moja cera wyglada okropnie ) A tak to błyszczyka i tuszu. :)

evegore evegore Napisz PW 06/05/2010 19:38 evegore napisał/-a:

Jakiej firmy? Polecasz jakąś?

iwka484 iwka484 Napisz PW 11/05/2010 09:45 iwka484 napisał/-a:

Ja polecam AVON jest naprawdę świetny. Kosmetyki nie należą do najdroższych, a są naprawdę genialne. Wiem o tym bo jestem konsultantką i już wypróbowałam większość kosmetyków. ;)

emokakusia emokakusia Napisz PW 11/05/2010 15:08 emokakusia napisał/-a:

ja uzywam fluiduu. czarnej kredki i czarnego cienia;p czyli ciemny mocny makijaz. ;d

ona-19 ona_19 Napisz PW 11/05/2010 18:43 ona_19 napisał/-a:

ja też fluid bo moja cera nie jest idealna i muszę jakoś zamaskować nie doskonałości , jednak używam dobrze dobranego do mojego rodzaju skóry,przez co nie jestem pomarańczowa;))

a jeśli chodzi o tusz i błyszczyk to po lekcjach,bo w baletówce nie można się malować ;(

jak bym się pomalowała na taniec klasyczny to by mnie z lekcji wywalili..żal...

zwariowanaa zwariowanaa Napisz PW 13/12/2010 20:23 zwariowanaa napisał/-a:

U nas w szkole nie wolno się malować ;/ Chociaż czasem i tak maznę sie tuszem albo czymś ;D

Dołącz do nas: Facebook / Blip / Twitter / Pinger / Flaker

Copyright © Butik on-line. Wszelkie prawa zastrzeżone.