Sprawdź, czy Twoi znajomi już tu są i sama zacznij zabawę.
Nie czekaj dłużej - dołącz do grona najlepszych stylistek.
Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij tutaj.
|
|
06/05/2010 13:50 evegore napisał/-a:
Jak ubieracie się do szkoły moje drogie? Czy ten ubiór różni się od Waszego outfitu "po szkole"? |
|
|
06/05/2010 14:52 truskawwwka napisał/-a:
najgorsze jest to ze szkola zajmuje jakeis 70% naszego zycia i styl musimy do neij neijako dopasowywac:/ ja np bardzo lubie wysokie buty z czego musze niestety chodzac do niej zrezygnowac kolorystycznie nie stosuje nigdy jarzacych barw zeby sie nei gryzly z moja uroda wiec w barwach "po" i "przed" nei ma wiekszej roznicy. pilnuje sie rozniez zeby swoim strojem do szkoly nie wzbudzac zanadto kontrowersji;D a zdarza mi sie to , zdarza^^ |
|
|
06/05/2010 15:29 evegore napisał/-a:
Ja za to rezygnuje z dekoltów na rzecz szkoły :D |
|
|
14/06/2010 16:24 donya napisał/-a:
Ja się ubieram normalnie, ale do szkoły nie znoszę nosić spódnic ;/ Po prostu mi przeszkadzają, nie mam jak usiąść. |
|
|
14/06/2010 16:33 paucia_16 napisał/-a:
He,donya ty to masz szczęście,moi koledzy potrafią ci pod nią zajrzeć i nie tylko... A ja do szkoły ubieram się tak,jak mi się podoba,ze wzlędu na ubiór mam już nie jedną jedynkę,uwagę i wezwanie starszych,ale z przedmiotów 4+,5,6 i jedną 3... |
|
|
03/07/2010 17:14 iwka484 napisał/-a:
hehe paucia16 ja też się ubieram jak chce ale jakoś nikt nie zwraca na mnie uwagi ;D chociaż rzadko to się zdarza że się ubiorę wyzywającą ponieważ zwykle to są rurki t-shirt i bluza xd ; ] |
|
|
03/07/2010 18:07 emokakusia napisał/-a:
ja takze ubieram się jak chce;d u nas naszczescie nikt nie zwraca uwagi na to co nosimy wiec nie musze rezygnOwac z dekoltów ;d staram sie ubierac inaczej niz WIĘKSZoŚĆ. np. leginsy w fiOletOwa panterke, luźna tunika takze fiOletowa i w panterke. lub. spodnica z tiulem a dO tego bluzeczka z jakims mega kolorOwym nadrukiem;d |
|
|
03/07/2010 19:47 powabna napisał/-a:
heh naszczęście przez 2 miesiące nie musimy się martwić co założyć do szkoły :) |