Stylomierz - ze stylem na Ty!

Zaloguj się jeżeli posiadasz konto | Nie masz u nas konta? Zarejstruj się | Pomoc

Witaj, właśnie odkryłaś najlepszą stronę świata mody.

Załóż konto

Sprawdź, czy Twoi znajomi już tu są i sama zacznij zabawę.

Nie czekaj dłużej - dołącz do grona najlepszych stylistek.

Kreuj style, walcz, doradzaj, oceniaj, wygrywaj konkursy, pisz artykuły, plotkuj w klubach, poznawaj ludzi i zdobywaj kolejne rangi popularności.

Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij tutaj.

Jesteś w: Forum / pomoc / TO DLA WAS !!!!

Temat: TO DLA WAS !!!!

alicjaaa alicjaaa Napisz PW 10/02/2011 10:45 alicjaaa napisał/-a:

siemka ; d mam nómer dody ! tak dobrze przeczytaliscie dody ; p jest on prawdziwy rozmawiałm z nią okoła 5 min ; d zadzwoncie jest extra !!!

to jej nr 512535716

pozdrawiam :*

solka solka Napisz PW 10/02/2011 10:54 solka napisał/-a:

yy .!? niepotrzebne mi to do szczęścia, więc nawet gdyby to był prawdziwy to mam to gdzieś, a wgl. jakby to był prawdziwy, to jest takie coś jak prywatność. i się nie podaje numerów. nawet jeśli to gwiazda. xdd

andziaaa andziaaa Napisz PW 10/02/2011 14:28 andziaaa napisał/-a:

O Jezu ! Naprawdę to jej ? Super wreszcie go mam ! No ejj...co mnie to obchodzi?A fajnie to by było gdyby jakiś lamus Twój prywatny nr. rozsyłał i byś miała jakieś głupie telefony. ;/

maartunia maartunia Napisz PW 10/02/2011 14:50 maartunia napisał/-a:

ładna ściema :) po pierwsze zupełnie mnie ona nie obchodzi, po drugie niby skąd TY masz jej numer? a po trzecie to jak już dziewczyn wspominały istnieje coś takiego jak dyskrecja, prywatność. itd.

kristennn kristennn Napisz PW 10/02/2011 16:00 kristennn napisał/-a:

Nie, no muszę zadzwonić.! ! (sarkazm) Po co rozsyłasz czyjś numer telefonu po necie ?/ I w ogóle to myślisz, że ktoś zadzwoni ?

xp-anetkaa14 xp_anetkaa14 Napisz PW 10/02/2011 16:05 xp_anetkaa14 napisał/-a:

nie mam z kim gadać że będę do niej dzwonić ?! Szkoda mi kasy na takie coś ; D

kropkaxd kropkaxd Napisz PW 10/02/2011 16:59 kropkaxd napisał/-a:

Dziewczyny, dajmy sobie spokój, bo to jest zwykla prowokacja. Z pewnością NÓMEREM Dody przez o z kreską nie zdobędziesz Alicjo popularności na stylomiezru ani sympatii uzytkowniczek;/ A poza tym to popieram moje poprzedniczki - jest coś takiego jak prywatność!

Dołącz do nas: Facebook / Blip / Twitter / Pinger / Flaker

Copyright © Butik on-line. Wszelkie prawa zastrzeżone.