Sprawdź, czy Twoi znajomi już tu są i sama zacznij zabawę.
Nie czekaj dłużej - dołącz do grona najlepszych stylistek.
Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij tutaj.
|
|
06/02/2011 14:55 maartunia napisał/-a:
Część dziewczyny. Niedługo będę miała możliwość zmiany wystroju mojego pokoju. Szukam pomysłów i inspiracji. Zastanawiałam się nad motywem afrykańskim. Ma któraś z was pokój w takim stylu? A może macie inne, ciekawe pomysły? Liczę na wasza kreatywność :) |
|
|
06/02/2011 15:07 ogarnijxd napisał/-a:
nie mam pokoju w tym stylu , ale lubie styl orientalny . A więc powinien być to wystrój symetryczny , paleta cieplych barw - od pomarańczowożółtego po mocną czerwień chili . Na pewno powinny być figurki z brązu , zlota w ksztalcie słoni , piramid , czy tych facetów co siedzą po turecku xd . ;) Możesz poszukać coś na necie w inspiracjach . Mam nadzieje że chociaż troche pomogłam . :) |
|
|
06/02/2011 18:07 janna_xd napisał/-a:
hmm . fajnie byłoby mieć taką Afrykę w pokoju ;)) . jednak pamietaj, że za jakiś czas wnętrze urządzone w takim stylu może przestać Ci się podobać lub wręcz drażnić. będąc na Twoim miejscu ściany pokoju miałyby zimny odcień np. niebieski lub jaskrawy zieleń. co do mebli byłyby w stylu nowoczesnym . janna_xd . ; )) |
|
|
06/02/2011 18:08 janna_xd napisał/-a:
ucięło . ;// . pozdrawiam janna_xd ; )) * |
|
|
06/02/2011 21:55 maartunia napisał/-a:
Co masz na myśli janna pisząc "meble w stylu nowoczesnym" ? |
|
|
07/02/2011 07:36 charlotta napisał/-a:
podpisuję się pod ogarnijxd. Pomarańcz, Zółć i Czerwień to kolory afryki. Ważnym elementem wystroju wnętrza w stylu afrykańskim są drewniane figurgi słoni, żyrafy itp. oraz desenie futurystyczne. Jeśli się na takie zdecysujesz wybierz jakiś konketny. Nie mieszaj wszystkiego naraz np: zebry i panterki, bo stworzy to chaos. Nie uważam, żeby afrykański pokój cię zmęczył. Wręcz przeciwnie- nada ci optymizmu, chęci do życia i energii. Pomyśl jak fajnie jest siedzieć sobie zimą w takim pokoju myśląc o słonecznym kontynencie podczas gdy za oknem zimno i mroźnie :) Mam nadzieję że pomogłam :) |
|
|
07/02/2011 16:10 maartunia napisał/-a:
ogarnijxd i charlotta bardzo dziękuje za cenne informacje :) również myślę, że taki pokój nie ma prawa mi się znudzić, a przecież zawsze mogę coś pozmieniać:) |